Naztekbcak GncicekM Bence çok almamissiniz ikiz olmasına rağmeniyi gidiyosunuz :) ben de 24 haftalık hamileyim 72 ile hamile kaldım su an 68 kiloyum ☺
Yarenehamileyim 28 haftalık hamileyim başta 4 kilo verdim tekrar 5 kilo aldım yanı hamileliğimden bu yana 1 kilo aldım :)
Mzgnormann Mzgnormann Yarenehamileyim Iraz banada vermedi hiç bişey kesinlikle ilaç alma doğal yollarla iyileşmeye çalış ben 3 günde kendime geldim sana tarifi verdim uygula
Esesli GncicekM onu hiç yapamıyorum Ya. 25 yaşımdayım hayatımın hiç bi döneminde dikkat etmedim çok yedim dedim kiloluyum dedim ama dikkat etmedim. 24.haftamdayım 4-4.5 kilo aldım 🤣🤣
Kadze GncicekM 17.haftadayım tüm gün evde tek olsgm ıcın kilo almamıstm 3 4 gun annemde kaldm kalabalıkta yemekten 2 kilo aldm nihayet
Aysehatun DahIia az önce baska arkadasda ayni hafta ayni kiloyu almis benim gibi demek ayniyiz hepimiz😀😀😀
Aysehatun GncicekM artık kalp atışı olmuyor hamilelikten dolayı nasılsa diyorum aşirı almamak lazim tabi suan normal gidiyoruz😇
Em_ine 19+3 haftamdayım 56 hamıle kaldım 62 olmusum bende cok hızlı ılerlıyorum galıba dıkkat etmem lazım :((
Badgirl_ Mrvbrkk sagoll canmm benimm insallah boyle devam eder bakalm asl kilolar bu haftalrdan sonra baslyo😂
Badgirl_ Lunaa gebeligin en guzel yani zaten o koca göbüsler degilmi canmm bosver onlar saglkli olsunda kilolari dogumdan sonra veririz😍
nzngk GncicekM 29 haftayım 58kgile hamıle kaldım , 70 oldum 🤦🏻♀️ Tatlı ile aram olmamasına rağmen bana göre çok kg aldım.