BarBeyzazer ymr yok canım ben pek bulantı yaşamadım çok rahat geçti sanırsam o yüzden bu kadr kilo aldım 🤦🏻♀️
GncicekM Bsrabargun aman canım dikkat et valla bende biraz daha dikkat edicem yoksa alıp başını gidecek gibi kilolarımız ☺️
Haviii 28 Haftalik hamileyim, 8 kilo aldim Boyum baya kisa 1.51 Minion tipliyim,doguma kadar saha nekadar alirim, dogumdan sonra nolur bilemem🙁 Varmi aramizda kücük hamisler, doguranlar??
BarBeyzazer Haviii bende 1 buçuk metre ancayım ikizlere hamile kaldım bide 21 haftada 7 kilo aldım 🤦🏻♀️ Siz maksimum 15le tamamlarsınız ki sanmıyorum o kadarda olacağını bu süreci zaten en çok kilo 16-28 hafta arası arası alınıyormuş
GncicekM BarBeyzazer amin canım benim tüm annelerimize 🙏🏻 Bizde inşallah güzelce Doğum hikayemizi yazarız 😇
Badgirl_ Lunaa 58 kilo ile hamile kaldm canmm suan 60 kiloyum hic bi sekilde doktorun verdgi ilaclari kullanmyrm dogal beslenmye calsyrm ve bebegimin gelisimide cok saglkli masalllah anlican eski usul hamilelik yasyorum😂
Cananhafsa GncicekM 😂😂 ben 27+6 dayım şuan 9 kilo almışım maşaAllahım var bu hafta doktora gidicem çok kızıcak ama napayım acıkıyor insan 😂 Allahtan boyum uzunda ordan kurtarıyorum😅
Sema99 GncicekM ben toplam 15 kilo aldım suan 36. Haftalık olduk her an doğum olabilir bekliyorum dünseniz sancılarım gelip gidiyor agrılarım oluyor