GncicekM Güzel anneler hamilelikte kilo hepimizin takıntısı ama bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki diyoruz 😇 biz 23. Haftadayız ikiz bebişlerimle toplamda 6 kilo aldım çok mu acaba sizde Durumlar nasıl 😊
Zeynep24 GncicekM canım ben 65 kiloyla hamile kaldım bulantılarım olduğu için 5 kilo vermiştim ilk 3 Ay şimdi 24 haftalık hamileyim bugün doktordan geldim 67 kilo olmuşum
Yellowse Çok iyi bence kilo artışınız hemde ikiz bebek olmasına ragmen bende 22.haftamdayım ve 5 kilo aldım🤰🏼Ama zayıfken hamile kalmadım zaten boyum 178 kilomda suan 85
Mrvbrkk Erolsedanur39 ay bende 65 le hamile kaldım şuan 80 kilo oldum aynı haftadayız çok aldım bende 🤦♂️😭
GncicekM Melikerhan ilk zamanlar öyle oluyo canım ama dikkat et daha çok başındasın zaten son haftalar istemsiz fena halde alcaz ☺️
Erenfamily 38+5 haftalık hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyum şunan Doğuma da son 9 gün kaldı zaten 🙏☺️☺️
GncicekM Erenfamily canım Allahım hayırlıca sağlıklıca kucağına almayı nasip Etsin 🙏🏻 Bayram şekeri gibi geliyo o zaman bebişiniz 💗
GncicekM Ozak maşallah canım sen daha daha iyisin önemli olan sağlıklı beslenip bebeklerin kilo almasını sağlayabilmek inşallah Doğuma kadar sorun yaşamam kilo yönünden hala hafif bol gömlek giysem hamile olduğum anlaşılmıyor dikkatli bakmayınca ☺️
GncicekM FeriDEniz maşallah canım az da kalmış zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😇
GncicekM Buketali maşallah canım çok güzel önemli olan zaten doktorumuzun durumumuza onayla bakması her kontrolde bişi dicekmi diye gözünün içine bakıyoruz 😊
GncicekM SinemDemirciErel ekmeği şekeri çıkart canım hayatından aynıyız nerdeyse ☺️ Bebişlerin ne kadar peki kaç gram ☺️