Gamzeakd Merveee6 benim randevu aldığım peritanaloji doktoruda 21 haftanın aşağısana bakmıyormuş … bende 20. Haftada gidecektim oysaki 😢
Merveee6 Melisss07 bana 100 de 100 demediler canım detaylıya gideceğim doktor dan da ümitli değilim aslında ikili tarama da çok hoşuma gitmemişti bakalım detaylıda net öğrenecek miyim
Krizantem_ Merveee6 12. Hafta zaten tahmin için çok erken o haftalarda söylenen cinsiyette yanılmalar çok oluyor ben 15+6 da öğrendim erkek dedi değişme olmadı. erkekse zaten yanılma payı çok az. Pipisini göstermedi mi
Oktayzelihapolat Krizantem_ ama banada 12 we 13 hafta aralıklarında kesin konuma yaptı kız diye Bn de dogru mudur diye 5 aylık olmayı bekliyorum ozellerde yanılma olmz diyorlar
Rabismomm4 Merveee6 bana dokturum 12 haftalıken kıza benziyor demişti ama kesin değil dedi 15+5 günlükken kesin erkek pipisini de gösterdi
Merveee6 Rabismomm4 aynıymışız canım bana da bugün erkek dedi doktor ama tekrar değişir mi bilemedim :) gösterdi bana da çıkıntı var dedi
Rabismomm4 Merveee6 yaa ne güzel biz tekrar bakın hocam pipimi o dedik 😅evet ortada pipisi dedi bizede gösterdi 🥰🥰👼
Gamzeakd Merveee6 12. Haftada ve daha önce yapılan tahminler doğru çıkmıyor canım. 16 da zaten net gözüküyor doktor da tecrübeliyse 🥰
Gamzeakd Merveee6 o zaman görmüştür canım . Banada burda 12. Haftada erkek dediler tahminde bulunanlar . Doktorum hem 15+2 de hem de 16+0 da bi daha kız dedi bacak arasını bile gösterdi doktoruma güveniyorum . 🥰
Gamzeakd Merveee6 18 haftalık olucaz perşembe . Az kaldıııı çok heyecanlıyım . İkinci gebeliğim ama yinede insan heyecanlanıyor. Bir oğlum var 6 yaşında şimdi bir kız olunca heyecan bastı 🥰🥰🙈
Merveee6 Rabismomm4 benim eşim giremiyor panik olduğu icin doktor bana gösterdi sonradan geldi bende doktorun yanında dedim erkekmiş dedim doktor da kesin değil felan demedi canım :) herhalde değişmez çünkü emin olmadan hayatta söylemiyor
Merveee6 Gamzeakd bende kıza alışmıştım şimdi bi tuhaf oldum tabi ikisi de benim bebeğim Allah sağlıklısını versin 🤲🏻 Herkese canım
Gamzeakd Merveee6 bana net konuştu doktorum emin misi niz doktor hanım dedim . Ben eminim bacak arasında hiç bişi yok dedi. Ama sen doğunca emin olursun artık dedi 😂😂😂
Gamzeakd Merveee6 ilk bebeğin mi ? Sağlıkla al inşallah kucağına … benim bir oğlum var o kadar uslu bir bebekti ki ! 10 tane kıza değişmem oğlumu hiç üzmedi bizi 🥰 erken doğdu falan ama geçti gitti 🥰
Nil_miran Gulsen4224 bana erkek demiştiniz yüzde 90 kız dedi doktorum ama 3 hafta sonra daha net olur dedi olsun artık sağlıklı olsun da