Merveee6 Kızlar 12. Haftada radyoloji doktoru kız demişti bugün doktor pozisyonu çok uygun değil ama ben erkeğe benzettim hatta bak çıkıntısı var dedi sizce tekrar değişir mi
Sisi Merveee6 detaylı ultrasonu beke bence canım bana da erkek dendi çıkmışım var dedi üstelik profesör dü. 15. Haftada kesin kız dedi başka bir doktor detaylıyı bekliyorum ben de hala içimde emin olamıyorum
arzuublm Merveee6 hadi ya bence detaylıyı bekleyin bana da burada ve 12de radyoloji dr. kesin kız dedi 14te gittim göstermedi 18.haftamı ve detaylıyı bekliyorum ay sonu ögrenicem inş
Oktayzelihapolat arzuublm bnce en iyisi 16 haftadan sonra ogrennmk bana 12 hafrada soyledı suan 16 oldum gitmedim daha degosırmı cok merak ediyorum ozele de gidiyorum Degısme ozel bilir diyorlar ama bakalım artk
Merveee6 arzuublm bende beklicem canım detaylıyı ne yapayım ama bakan dojent di o yüzden güveniyorum :) inşallah değişmez tam alışıyorum değişiyor
Merveee6 Sisi insan da şaşırıyor alışveriş yapıcam hangisine yapayım bide kıza alıştırmıştım kendimi :)
Merveee6 Oktayzelihapolat bende 16 haftayla gittim erkek dedi 12. Hafta da gittiğim kız demişti ama cinsiyeti daha oluşmamış kesin değil dedi
Sumisalii banada 11+2erkege benzetti 13+4%90kiz dedi bu 17 haftalik olunca gidecegim insallah erkek olur ya cok istiyorum bi oglum olsun rabbim kismet eder insallah
Oktayzelihapolat Merveee6 hm anladım cnm cok erken tahmin ediyorlar ıste yanılmada olabiliyor bu durumlarda ama bana bide kesin gibi konustu bakalım
Merveee6 Hamisimhamis evet zaten 12. Haftada ki doktor cinsiyeti oluşmamış tahmin ediyorum adece dedi :)
Sumisalii Merveee6 tabiki onemli olan saglikli olmasi iki kizim var cok sukur gonul istiyorki her ikisinden tadiyim bi oglum olsun isterim
Merveee6 Oktayzelihapolat bakalım canım tam bi kıyafet bakmak istiyorum cinsiyeti değişiyor 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım o zaman değişecek mi :)