dorugunannesi34 Mom26 bizde öyle canım omlet salatalık peynir çeşitleri ama haftasonlari eşim evdeyken menemen yada mıhlama yapıyor yada patates kızartması 😂😂geçiyor bı şekilde günümüz
Burcinisp88 Mom26 yumurta yiyemiyorum. Keşke yiyebilsem. Allahtan peynire izin cıktı ama sadece keçi. (Buna da şükür) onun dışında zeytin havuç salatalık. 😀 çaysız yapamam
Mom26 dorugunannesi34 tek olduğum için bazen tostla bile geçiştiriyorum ama şimdi iki canlıyız zoraki yapmaya çalışıyorum kahvaltı :)
Mom26 Attent ya bende pekmez severim ama zararlıymış diye duydum bıraktım keçiboynuzu faydalı ama korkuyorum içmeye
Bsmlh Mom26 diyet listem🙈 5 zeytın 2 dilim peynır biber mevsım yeşillikleri 1 yumurta 2 bütün ceviz ve yarım armut🥰 ekmek ince 1 dilim tam buğday
Eessrra Bsmlh çok yemiyorum ki canım yarım ekmeği bile bulmuyor yediğim ekmek ama doktorum yasakladı şeker çıktı bende de
MiniCooperAnne @Mom26 Valla ne bulduysam atiyorum canim agzima yemek icin.. Illa su olmali demiyorum.. Yeri geliyor kahvalti, yeri geliyor corba.. Bazen de sandwich..
Gigy Mom26 2 tane yumurta sarısı veya bazen omlet ,bir dilim tam buğday ekmek ,peynir,salatalık ,ceviz ,badem ,bazen açık çay bazen süt 🙈
Bsmlh Eessrra ah bende de işte şeker cıktı diyet yapıyorum suan iyiyim inşallah ama yükselirmi korkusu cok
BurcuLice Mom26 domates haşlanmış yumurta zeytin 6 adet çarliston biber süzme beynir dilim bir bardak süt bir dilim kepek yada tam buğday ekmeği
Ortmenanne16 Mom26 her gün değişik takılmaya gayret ediyorum. Ama yumurta mutlaka oluyor. Birgün kırma birgün omlekt birgün haşlama. Bugün köy ekmeğine krem peynir salça sürdüm yanına yumurta başladım ve ceviz yedim. 🤭🤭🤭