mucizem15 SehnazSarp salı günü 2 ayrı sipariş verdik 2 saat arayla, ilki perşembe günü geldi ikincisi 1 hafta oldu hala yok gelmedi
Nilasyamom SehnazSarp 15 günde geldi benim kargom. Daha çok beklersin kuzu. Ebebek online sistemi sadece alırken yardım ediyor aldıktan sonra sen bir yabancısın 👍🏻
Attent SehnazSarp e bebek müşteri hizmetleri ara canim bilgi veriolar benimde ürünüm eksik gelmisti bilgilendirdiler
nev_hena Güya 3 gün önce dağıtıma çıkmış. Dün baktım “iade” görünüyor. Halbuki ne gelen var ne giden. Kargo firmasına ulaşmak da eziyet. 🤦🏻♀️
Serrax Attent benim de eksik geldi ayrı kargoyla gelebilir yazıyor sitesinde bekliyorum 1 hafta oldu diğeri geleli. Mail attım ama dönmediler de
ozgeya SehnazSarp Ürünlere göre değişiyor. İndirim dönemleri gecikme de oluyor. Bazıları daha aynı gün kargoya verildi, bazıları 1 haftada anca kargoya verildi.
ozgeyuceturk Gecen ay siparis verdiğim de ertesi gün gelmisti. Bu sefer benim de gecikti 1 hafta oluyor. Indirim zamanları yoğun oluyor 😊
Attent Serrax evet ayri ayri gelebilir banada dediler alt acma bezi ve biberon fırçası bekliyordum kutuda sadece alt acma bezi cikti aradim banada diger ürün onumzdeki hafta gelecek o ürün firmasi daha çıkış yapmamis
dugmeninannesiii SehnazSarp ilk ve son siparişimdi e bebekten canım. Saçma sapan bir kargoyla yola çıktı ürünlerim sözde birgünde kargo. Dün sabah 8de dağıtıma çıkan kargom az önce geldi 😏