Irmakveannesixjd Aytul048 bende istiyorum ya 😂😂😂son 3 gün yazmayı 🤱daha çok benim😂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🧿🤱
Irmakveannesixjd ilkcan64 aynen çok heyecanlıyım ama bi yandan da çok korkuyorum ama Bunlar tatlı korkular ❤️🥰 amin inşallah
Aytul048 Irmakveannesixjd Amin inşallah zaman hızlı geçiyor Sağ salim kucaklarımıza alalım insallah yavrularımızı🙏🏻🙏🏻
EsilaErtugrul Irmakveannesixjd son 168 gün kaldı. İlk 3 ay mide bulantısından öldüm diyebilirim yemek yapmak yemek yemek hayal gibiydi. Şimdi daha iyiyim ama hala prilam kullanmaya devam ediyorum. 16+1 iz. Cumartesi cinsiyetimizi öğrenicez😍
Irmakveannesixjd Tcrblianne tatlı ağrılar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepsi geçecek inşallah ❤️🥰🙏
EsilaErtugrul Irmakveannesixjd ben en son 12+5 de gittim çok erken cinsiyet için ama sanki bana kız gibi geldi dedi. 16. 17 haftalarda kesin belli olur dedi. Bende bekledim 17. Haftalık olsun kesinleşsin diye inşallah gösterir😍
nev_hena Irmakveannesixjd Amin çok teşekkür ederim 😍 Size de misler gibi bir hamilelik ve doğum dilerim. 🙏🏻
Irmakveannesixjd Hydralya maşşalh rabbim hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ❤️🙏🧿
N_A_Z_L_I_M karanim24 Bizde 23 haftalığız aşırı ağrıyor kalçam doktora sordum sert yere oturmayacaksın çok ayakta kalmayacaksın dedi.
Irmakveannesixjd N_A_Z_L_I_M evet fazla ayakta kaldığım zaman benimde bellim çok agrıyor bebişlerimizi kucagımza alınca hepsi geçecek inşallah ❤️😂🧿
enes21ceylan Irmakveannesixjd son 54 diyor oğluşumuz bakalım daha öncesi mi olur yoksa daha sonrası mi 🤔 rabbim hepimizi tek sancida kurtarsın inşallah 🙏