Ozge0634 Kbraozkn doktor direk serum şeklinde verdi 10 gün içinde toparlandım tamamen düşmüştü benim değerim
Neslicavusoglu Kbraozkn benim b12 biraz düşüktü, ferritin 1e düşmüştü. Haftada bir b12 iğne oldum 5 tane, gyno ferro sanal kullandım sabah akşam 2ay geçmeden 25e çıkmıştı ferritin sonra düzelince sadece günde bire düşürdü doktorum.
threestar Kbraozkn serum alıyorum 3 haftadır, doğum çok yakın ne zaman gelir bilemeyiz o yüzden bu şekilde tolere edelim dedi doktorum. Bir de taze portakal suyuna keçiboynuzu pekmezi karıştırıp iç dedi gebelik şekeriniz yoksa deneyebilirsiniz ben haftada bir kaç kez yaptım
Kbraozkn Neslicavusoglu benim şuan 2.5 bende günde iki kez kan ilacı içiyorum üzüm yiyorum pekmez yiyorum ama yükseltemedim
Neslicavusoglu Kbraozkn Ben kahvaltıda hünnap keçi boynuzu özü pekmezi yedim tahin ile karıştırıp. Bide ilacı içiyorsanız kesinlikle 2saat öncesi 2saat sonra süt ve süt ürünleri kesinlikle tüketmeyin. Aç kullanmak önemli diye biliyorum. Bn baya dikkat ettim. Sabah kahvaltıdan 2saat önce içtim. Akşam yemekten 2 saat sonra içtim sonrasında 2saat hiç bir şey yemedim
Neslicavusoglu Kbraozkn inşallah düzelir canım tez vakitte darısı başına. Keçi boynuzu özü demiri çok yüksekmiş alabilirsen tavsiye ederim hünnap marka kullanmıştım 🌸 bn bir kavanoz bitirdim
Minikkus01 Valla ne kanlar ne serum bana fayda etmedi canim umarım sana ilacin faydası olur haftaya dogum var 8nsallah bir damla başlıcaz dedi olmazsa yine kan alicam