Elifcanbazz Bn 35+4 günlük gebeyim kızım olucak Alalh izin verirse canım çok kötü böyle toprak cekiyor kil gibi beyaz böyle sizdede oluyor mu yada oldunu sizce neden canım toprak cekiyor olabilir cocuga bişey olur die de yemiyorum ama sürekli aklımda bilen varmı neden olduğunu ?
Deletedmom71 Elifcanbazz bi vitamin eksikliğinde bu oluyor. Yenilemeyecek şeyleri aşerdiğinizde mutlaka doktorunuza danışın demişlerdi bana. Ne eksikliği olduğunu bulmaları için
sudamlasi Elifcanbazz evet canım vitaminin biri eksiktir eşimin bebek yiğeni de toprak yiyiyodu kansız çıktı😃
Elifcanbazz Deletedmom71 yaa bilmiyordum cuöa günü kontrol var bi sözlüyüm ozman teşekkür ederim canım benim 🙈😍
muhteriz Bi arkadasım çocukken evlerinin duvarını tırnaklarıyla kazıyıp yermiş saksıların içindeki toprakları yermiş doktor Demir eksikliğinden böyle yapıyor demiş siz de tahlillerinize bir baktırın belki bir eksiklikten oluyordur
Elifcanbazz muhteriz normalde hiç bir şekilde toprak canım çekiceğimin yada yemek istediğim bugüne kadar görülmedi ama inanılmaz bir şekilde istiyorum yemeyi inş doktor izin verir teşekkür ederim bu arada🙈😍
Elifcanbazz sudamlasi olabilir uzun Zamndr tahlil yapmıyoruz bilmiyorum bu yüzden eksik mi degilmi die teşekkür ederim canım benim 😍🙈
Elifcanbazz Teacher34 herkes bu şekilde yorum yapmış olabilir dediğiniz gibi çok teşekkür ederim bu arada 😍🙈
Hasretkzltprk Elifcanbazz Evet canım hatta kaynanam anlatıyor toprak bulamadığım yerde patatesin toprağını yediğimi bilirim diyor.İkiside hamileyken evet 👍
Elifcanbazz Hasretkzltprk o derece hemde gerçekten çok teşekkür ederim bilgilendirdiniz için bu şekilde bilmek çok iyi oldu 🙈😍
Hasretkzltprk Elifcanbazz Benim bildiğim duydugum böyle sen yinede doktora danış o şekilde ye canım.Ama kaşıkla yiyecek değilsin ya tadımlık bişey olmaz diye düşünüyorum
Elifcanbazz Adabahar evet gerçekten yiyecem çok farkli bi duygu 😂önce olda kendime inanamazdım igrenirdim ama suan çok fena istiyorum yemeyi 🙈