Hediyeserkan Haftaya girdik. Ne düzrnli sancı ne nişan ne su var . Hadi bu gece olsun hadi bu sabah olsun diye diye 1 haftadır eşimle heyecanla bekliyoruz. Toplanmalar var. Sizde durumlar nasıl. Birbirimize yoldaş olalım. Neler yapıyorsunuz doğum başlasın diye. Akıl verin kızlar.
minnosthecat Hediyeserkan merhaba, ben de 39+5′teyim. Dediğiniz gibi sürekli beklemedeyim. Acaba bu bir belirti mi ağrım var mı ben mi hissetmiyorum diye ama ne gelen var ne giden. Sadece yürüyüş yapıyorum. Birazda hareketli bir hamilelik geçirdim. Başka bir şey yok.
_NY3- Hediyeserkan bende hiç kasılma veya toplanma da yok. Bir kaç gündür adet olacak gibi ağrılar yaşıyorum. Onun dışında sıfır belirti. Sürekli hareket halindeyim
BusrAlpay_34 Hediyeserkan bmde 39 olcam sezeryan oldugu için perşembe dogumum var ama normal yapsaydım demk Kı 40 haftaya kadr bekler dm dıyorm bnde de ne nişan ne su sadece hafıf agrım var o da 32.haftadan beri oluyo
glcn_1289 Bende 39+3 hafif ağrılar var bekliyoruz ha bugün gelecek ha yarın gelecek heyecanlı ne zaman gelirse artık bebişler
Hediyeserkan glcn_1289 son günler gerçekten daha xormuş bide hergün birileri arıyo hani doğmadı mı diye sanki elimi sokup kendim çıkaracam gelmiyo işte 😀😀
Minikbezelyem Alın benden de o kadar, 39+2 deyiz ne bi kasılma ne bi toplanma hiç birşey yok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Bekliyoruz ama tık yok şu anlık sadece regl ağrısı gibi ağrım oluyo arada o kadar
Hediyeserkan Minikbezelyem 37 de doğuranlara maşallah diyorum valla. Şanslılar onlar beklemek daha zor.
Hediyeserkan BusrAlpay_34 sezeryan olsaydı keşke diyorum içimden günü belli vakti belli. Hayırla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
_NY3- Hediyeserkan yok anacım yok nerdeee 😅 ufaktan bir adet ağrısı geliyor sonradan hiç bişeyim yok.
minnosthecat Sabah akşam karnım sert sert. Hareketler bile acı veriyor. 2 gündür ağrım vardı acaba dedim bugün hiçbir şey yok. Bunaldım biraz. Bir de herkes doğurdun mu doğurdun mu diye soruyor. Bugün iyice bir çöktüm.
Temiz_bebek Biz de 39+2 olduk 1 hafta önce nişan geldi iki gündür de belim kopuk gibi ağrıyo biraz sancılar da var dünden beri de sürekli nişan gibi ama kahverengi değil beyaz sümüksü akıntı geliyo anlamadım niye
Hediyeserkan Temiz_bebek beyaz sümüksü sarımsı akıntı bende de var ama bariz kırmızı yada kahveyi göremedim henüz
Temiz_bebek Hurma ada çayı falan için açılma yapıyormuş hurma da sancıları düzenliyomus ben denedim bakalım ne olacak 😂
Temiz_bebek Hediyeserkan geçen hafta kahverengi geldi benim de şimdi beyaz sümüksü geliyo papatya çayı içiyorum 3 gündür 2 fincan günde adacayini daha denemedim canım vebalini almayim bugün onu da aldiricam eşime ama günlük 2 fincanı geçmemeli diye okumuştum
hazal544 bizde 39 olduk oğlumla, beklemedeyiz artık, gelmeye niyeti yok gibi yalancı kasılmalar bile pek olmuyor bizde 😂