3prensesannesiii emineveminigi 20+6 3 kilo aldım 🥰 tabi benim 1 yaşında bebeğim daha var onun peşinde koşmaktan alamıyorum galiba 😍
emineveminigi 3prensesannesiii ne tatlı bir kilo sadece 3 😍😅 bebiş peşinde oldgunuzdandir bencede masallah diyeyim🧿
iremgun emineveminigi 11+3 51 kiloydum öğrendiğim gün şimdi de 52 falan ama o 1 kilo şişkinlik mi kilo mu bilmiyorum 😊
emineveminigi mercimekkoftesi1 herkes kendinde olmayana imrenirmis ben biraz daha az alsaymisim diyorum siz almak istiyosunuz nasip işte önemli olan bebislerimizin kilosu sağlığı yerinde olsunda♥️
mercimekkoftesi1 emineveminigi kesinlikle öyle tabi 🌸 dediğiniz gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo alınırda verilirde 🥰
Cramel emineveminigi 2. Gebeliğim ilkinde de böyleydi hepsi gitti çok şükür bunda da gider inşallah 😅
emineveminigi Busra34ybg şimdi daha çok kilo alacağınız donemdesiniz ve bence harika gidiyosunuz ben epey aldım malesef🙈🧿
iremgun emineveminigi ahahah doğru gerçi haklısınız😀❤❤ bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak merak ediyorum kaç kilo ile tamamlayacağız. Ama ben çalışıyorum sabah 6 da bir kalkıyorum akşam 8de eve giriyorum çok fazla hareket var onun etkisi de olabilir.
emineveminigi Cramel gider insallah benim ilk gebeliğim tecrübem yok dua ediyorum kalmasın gitsin hepsi diye 🙈😅😅
emineveminigi iremgun Tabiki etkisi vardır sürekli hareket halindeyseniz ki bence hareketli olmak çok daha güzel malesef benim ilk zamanlar yatarak geçtiği için şimdi hareketli olunca çok yoruluyorum.. Sağlıkla tamamlayıp sağlıklı bebislere kavusuruz insallah♥️
elfeylul 10+6 dayız. 53.2 ile başladım şimdi 53.9. Ama be yazık ki 5. Haftamdan beri sürekli kusuyorum ve yemek yemeyi özledim. 😞
emineveminigi elfeylul benimde ilk 4 ayım sürekli kusarak geçti şuan 7. Ayimdayim ve hala sabah bulantılarım oluyor.. Dr prilam vermişti çok iyi gelmişti bana o sizde kullaniyormusunuz?
Cansu26 emineveminigi 25+5 71 ile hamile kaldım 74 kiloyum 3 kg aldım ama boyum kısa 80 i geçmek istemiyorum ☺️
Irmakveannesixjd 49 kilo ile hamile kaldım şu an 26+2 haftalığız ve 57 kilo olmuşum 8 kilo almışım 😂❤️🤱🤗