rmdfile Reyhandmrl geçmiş olsun böbrek rahatsızlıkları tansiyona yol açabiliyor evet Rabbim şifaa versin 🤲🏻 Doktor çok önemli gerçekten değiştirin bence de başka bir kadın doğum doktoruna da danışın en azından. Zaten siz kontrol ediyorsunuzdur sürekli
2717_yagmur emineveminigi 44 kilo ile hamile kaldım 22 haftalık hamileyim su an 54 kiloyum 18 yasindayim hayatım boyunca ilk defa 50 kilo üstünü gördüm 😊😊
Nimet-efebspnr38 mercimekkoftesi1 bebegin bir 300 gram yada 200 gram plesentsisnin falan bur hacmi var bacım bebegi tartıya çıkarken bebegi bor yere mi koyuyorsun o nasıl iş suan vücudunda bir ağırlığı olması lazım 😂
Mesudeuysall Nimet-efebspnr38 bi bilsem bacım bi bilsem 😂😂 kusmalarım yeni kesildi hetkes ona bağlıyor ama tedirgin ediyor bu durum beni perşembe günü doktora gidip soracağım hiç kilo alışım olmadı hep kaybettim
Nimet-efebspnr38 Mesudeuysall Ha kustuysan norml bacim vermişsin demekki ama aynı kilo ile başlayıp ayni kalmak zor 😍😁
Mom080 emineveminigi 19 haftalık olduk 1 kilo aldım hayalimde hep fit hamile olmak vardı bakalım dikkat ediyorum ne kadar kilo alicam gorucez 😬😬
emineveminigi Mom080 bence gayet fit bir hamilesin ve böyle devam edersin diye düşünüyorum masallah🧿😍
Hellolo emineveminigi evet herşeyide yiyorum ama ilk ay hızlıca 3 kilo verdim bulantılardan dolayı onu da aldım tabii aslında totelde 7 ama hamile kaldığım kiloya göre 4 😂
Lalihhhh emineveminigi ya açmayın böyle postlar😃 sonra az kilo alanları okuyunca ben gibi iştahı hamile iken tam gaz açılan hamilelerin psikolojisi bozuluyor sonra😂22 haftalıkken 7 kilo almıştım 3 haftadır da tartılmiyorum
emineveminigi Lalihhhh ee beni göz önüne al sende mutlu ol ben benim gibileri görünce mutlu oluyorum🙈 ben şimdiye kadar 17 kilo almisim ve 28. Haftadayim henüz 🙈🤣🤣
SutlacimiYedimmiBen emineveminigi şimdi kontrolden geliyorum bebek 1kilo cıktı aldığım 3kilonun 1 i bebegime gitmis🤭😊
emineveminigi MucizeAnnesii evet son aylarda çok alınıyor şimdiye kadar sadece 2 kilo almaniz buyuk başarı yebrik ederim gerçekten 🧿
MucizeAnnesii emineveminigi yemek yemeyi öğrendim ondan 😀 saçma sapan beslenen bir insanmışım 😀 son aylarda her ay kaç kilo alınıyor acaba ?