Merhaba hamileliğimin başından beri erken Doğum riskim vardı şimdi 37 haftalık oldum geçen pazartesi çatı muayenesi oldum normal Doğum olur dedi doktor 1 cm açıklık var dedi ama ne agrı ne sızı var hiç doğuracağım gibi gelmiyor ...
    SibelBakisgan bol bol yürü merdiven çık hurma ye sıcak duş al ve özel bölgene zeytinyağı sür ki yumuşasın canım
    SibelBakisgan ya daha 37 haftalıksınız ne bu acele bebeğinizin canı ne zaman isterse o zaman gelir Doğumun 42 haftaya kadar yolu var herşeyin başı sabır. İlk kızımı 42 haftalık doğurdum ikinciye de 35 haftalık hamileyim
    Benim de 37 haftalık bende de bi cm açıklık var ama sancılarımda var her an gelebilir dedi doktor yürüyüş ve merdiven çıkmak hızlandırır diyorlar
    Hurma ,ananas, kivi hepsini yedim günde 2 saat yürüyüş yaptım hatta zumba bile yapıyorum ama benim ki inatçı galiba ilk sıralar erken gelicek diye korktuk şimdi gelmek istemiyor Doğum kanalına indi kilosu 3 e çıktı herşey Doğum için uygun ama gelmiyor benimde ameliyat korkum olduğu için normal olsun istiyorum
      Benimde kilo sorunum var ve 37. Haftada doğsun ki sezeryan olmak zorunda kalmayayım istiyorum..
      Bence aksine doğumu kolaylaştırmak için değil aksine bir hafta daha gecikse Doğum daha iyi olur erken doğup küvezde kalmasında annesinin içinde kalması daha iyi olur 😊
        Kanald

Zeynepmom kanalda ancak kafası 2 hafta önce gidiyor kafası büyük olduğu için doktor ancak 3500 kg ye kadar doğurabilirsin dedi
        Esra2511 doktorumuz sağlığı ve kilosu çok iyi olduğu için doğarsa asla küveze alınmayacağını söyledi
          SibelBakisgan anladım hakkınızda hayırlısı olsun o zaman hayırlı tez zamanda kucağınıza alın yavrunuzu