Yesimknc ZeynepYaren hemeroid gibi bişey o zaman et parçası dediğine göre düşmüş canım istersen sen yinede doktora göster. İyi olmana sevindim ☺️
Gulbeyazk ZeynepYaren canım çok geçmiş olsun seninki büyükmüş o zaman bence bunu doktoruna söyle bilgisi olsun derim
Janset06 ZeynepYaren damar zorlanmış canım iç hemoroid oluyor bazen doktora git kanama çok olmasın ihmal etme geçmiş olsun
Kizimveoglumm ZeynepYaren o bahsettiginiz meme bir süre sonrada cıkabiliyor bende öyle olmuştum sanki adet olur gibi kan geliyordu ama popodan sonra o dediginiz meme cıktı şuan hala o şekildeyim zorlandıgım zaman kanama oluyor doktor tedavisi var ama cok garip biraz cekiniyorum o yüzden gitmiyorum
Zeynep0606 Kizimveoglumm kizlar resim.nasil yükleniyor ayip olmaz ise tuvalete cikmistim asiri kan bendede oluyor sizlerle paylasmak isterim benim hibi cok yogun mudur kanamaniz tiksinmez iseniz lutfen bakin cok korkuyorum😔
ZeynepYaren Zeynep0606 google a hızlı resim yükle yazıp oraya fotoyu yükleyip burda paylaşılabiliyor canım
bircivcivannesi ZeynepYaren tam olarak dün bana da oldu, ben tuvaletimi yaparken zorlandım ondan dolayı diye düşündüm makattan geldiğini bildiğim icijn üstünde de durmadim tekrarlarsa doktoruma soyelyecegim, kayısı falan yiyorum şu an :/
ZeynepYaren bircivcivannesi çok geçmiş olsun 😓 çok zor bir durum valla ben basur olmuşum . Doktor krem verdi inşaallah tez vakitte geçer 😞
Damla55Defne ZeynepYaren canım benimde aynısı oldu, kabızlık sorunum vardı zaten doktora gittim kolonoskobi yapıldı, yırtılma olmamış ama bir çizik atmışım zorlamaktan sanırım, beslenmene dikkat et demişti
Zeynep0606 Damla55Defne kolonoskopiagrilimidir bende cerrahiye gittim dayanamayip bana yirtik catlak yok gastroentoloji bölümünün bakmasi lazim kanama neden oluyor dedi😔
minisinannesiiii ZeynepYaren çatlak olabilir 16 17 yasina kadar benimde oluyodu öyle ağrı sızı yok ama sanki adam öldürmüş gibi heryer kan oluyodu hamileliğimde de 2 kez oldu bana çatlak demişlerdi siz yinede bi doktora görünün