Ftm34 Temmuz bası gibi anne olacak olanlar kıyafet konusunda neler alıyorsunuz ozellıkle erkek bebek sıcağı sevmez diyorlar ama üşüyenilür diyende var yaz olsa ble..uzun kollu almak hata mı oluyor bilemiyorum ki 😶🤦
Busbushatun Ftm34 valla canm nekdr erkek bebek taniyorsam sicaga bayiiliyordu ben uzun kollu tercih ettim vucut isilarini koruyamiyorlar tek kat giydircem
EsmamM18 Ftm34 kızım mayıs ayında doğdu o kadar sıcaktı kü 2 3 ay boyunca sadece zıbın giyindi. Ama kolluda aldım tabiki. Şimdi temmuz da doğum yapıcam. Ne olacağı belli olmaz. Fazla olmamak kaydıyla çoğunlukla zıbın tercih ediyorum.
benaslindayohum Ftm34 geceleri uzun kollu zibinla ve normal alt giydirmeyi dusunuyorum muslin ortuylede ustunu orterim tamam gunduzleride kisa kollu zibinla tutmayi düşünüyorum temmuz basi bizim kizda 😊 isilik olsun istemiyorum acikcasi üşürse giydiririm ama piserse anlamak daha zor
Eliiiiiiffff Ftm34 bende Mayıs sonu doğum yapıcam inşallah hep şey dediler yaz da doğursan bebek bir ay adapte olamazmış dış dünyaya uzun kollu giydir dediler bende temmuza kadar uzun kol sonrası için kısa kol şort aldım
Ftm34 Busbushatun bende incelerinden uzun kol filan alıyorum Ama evim sıcak oluyor bu seferde isilik çıkarıyor bebekler
Busbushatun Ftm34 valla bizim evde sicak oluyor kizim kis bebegiydi ama doktoruna sordum ogljm icinde uzun kollu almami soyledi gerekirse sabah aksam bici bici artik bse olmaz canm :))
Busbushatun Ftm34 valla kucukken yikaniyor en guzel sonra oyun oynama aski gelince cosuyorlar bitmek bilmiyor banyo fasli:))
Ftm34 Eliiiiiiffff evet bu adaptasyon sürecinden dolayı bende uzun tercih ediyorum biraz hazır seri sonu indirim falanda oluyor e bebekte
Eminos123 Ftm34 uzun kollu al bebek kisa kollu olmaz daha vucudunu ısınamaz o o yuzden lazim olursa kisa kol da alirsin lcwden filan
Ftm34 Eminos123 evet bende ince ama uzun kollu ve alt tercih ediyorum zıbında biraz alıyoruz kısa kol yani babanne alıyor ben degılde henüz bana kalsa erken gibi geliyor beş bitti artık ama 😅
Eminos123 Ftm34 citcitli zibin kisa kollu al e bebegin çıtçıtlı zibinlari cok guzel sadece kalibi kucuk buyuk alin o yuzden