tatlislarinannesi Meraba bayanlar ben 10 haftalık hamileyim benim eşim önde doğumda tehlikeli olabilir dediler daha onceden böyle olan varmı varsa dogumda ne gibi tehlikesini yaşadınız yada bu sıkıntıyla karşılaşanlar varmı şuan
Aysenur96 tatlislarinannesi bi yakınımın öyleydi eşi öndeydi 9 ay boyunca kanaması oldu onun belinde battaniye ile gezdi devamlı kanaması olduğu için çok hareket ettirmedi doktor yatmasını söyledi devamli o kadar
Rabia26 tatlislarinannesi bnmde esim ondeydi 6 aylikken düzeldi ama kanamam fealn hic olmadi dogumda da kordon kisaligindan dolayi zorunlu sezeryan olduk zaten
Annesionu-yer tatlislarinannesi canım düzeliyor ben de çok korktum panik filan ama yukarı çıkıyo 28 e doğru filan sadece dikkat ettim ağırlık kaldırmadım ilişki yasaktı
ssnnmmm tatlislarinannesi benimde öndeydi 16.haftalarda yukarı çıkmıştı kendiliğinden bol bol yat dinlen doğuma kadar yukarı çıkmazsa sezaryen oluyor onun dışında bi riski yok
tatlislarinannesi Aysenur96 benimde kanamam var ama dogum kanamalı olurmuş oda daha farkli tehlikeli durumlar oluşturabilirmis😔😔
tatlislarinannesi Rabia26 benim ilkim sezeryandi zaten bundada eşim önde kanamam oluyo arada doktor surekli uzanmami söyledi düşük tehlikemde var
tatlislarinannesi Annesionu-yer bende dikkat ediyorum ilişki bizdede yasak bekliyorum inşallah duzelir
tatlislarinannesi ssnnmmm sezeryan olacam zaten ama dogum kanamali olabilir dedi doktorum bide eşi yukselmezse rahime yapışırsa dogumda rahimdeki kanama durmazsa rahim ve yumurtaliklarin alınma riskindende bahsetti doktorum yapismasindan korkuyorum
ssnnmmm tatlislarinannesi doktorunuz çok korkutmuş sezaryen için bi riski yok demişti benim doktorum üstünde bile durmadık
Aysenur96 tatlislarinannesi ama sağlıklı doğum yaptı ıkı tane oğlu var ikisi de sağlıklı çok şükür kendide sağlıklı
tatlislarinannesi ssnnmmm benim doktorum olabilecek bütün ihtimalleri soyledi eşimin yengeside boyleymisti onun rahmini yumurtaliklarini almışlar inşallah bendede aynısı olmaz diye dua ediyorum
tatlislarinannesi Aysenur96 cok şükür inşallah bende sıkıntısız sağlıklı bi sekilde doğurup kucağıma alırım