Dakss Saat 6 gibi ağrıyla uyandım ama dayanılmayacak bi ağrı değildi, adet olacak hissi vardı. Neyse büyük tuvaletim gelmiş ishal şeklinde affedersiniz ama 40-45 dakika oldu belimden kasıklaıma vuran bi ağrı hala çok şiddetli değil ama hissettiriyor. Kasılmam yok emin olamadım kızlar yalancı sancı mı yoksa gerçek mi iki gündür böyle ağrılar geliyor açıkcası ama ilk gebeliğim sancıyı kasılmayı da çok anlamıyorum ☹️
Eylul58 Dakss Günde ⅘ kere hafif adet sancısı gibi bana da oluyor, afedersin ishal durumu da oluyor ve bebeğim başıyla alta baskı yaptıkça acıtıyor, hareketleri de azaldı birkaç haftadır, doktora sorunca bunların hepsi normalmiş (35+5)
gizemsbsl Benimde ilk gebeliğim aynı durumu yaşıyorum ağrıyla uyandım bir de bebek sağ tarafıma toplandı korkuyorum ya 35+3 benimde tüm gecede hareket etmedi sendede oluyor mu hareketsizlik sen birkaç saat takip et ağrılarını ya da doktoruna yaz bir saat sonra falan
Dakss gizemsbsl benim zaten geceleri çok hareket etmiyor uyandıktan 1-2 saat sonra uyanıyor o da iki saat sonra geçti şükür anca uykuya daldım ebe arkadaşıma sordum yalancı sancı dedi demin birdahaki geldi duşa girdim yine geçti mesela bu haftalar zorlıcak galiba
tahamesus Yumruk şeklinde toplanma varsa, kanama, dayanılmaz ağrı varsa, su geldiyse, hareketleri azaldıysa hemen gel dedi doktorum. İshal de doğum belirtisiymiş.
Dakss tahamesus teşekkür ederim kanama su gelmesi yok şu aralar takipteyim yalancı inşaallah diye düşünüyorum 🤨