Damlladamlla bebeğim için bebek arabası araştırmaları yapıyorum ,İstanbul’da bebek arabası satan yer önerileriniz var mı ?
Tugce74 Damlladamlla Civil mağazasından Babycare çift yönlü bebek arabası aldım. Travel sistemi araştırdım ama kullanışlı olmuyor çift yönlü bebek arabası daha kullanışlı dedi arkadaşlarım.
zeytinkiz Damlladamlla miniço uygun geldi bana mall of İstanbulu karsı caddesinde var 4 katlı magaza oraya gidip bakacağım. Travel sistem 800 yazıyordu. Normalde 1300 den asagı yok.
Damlladamlla Tugce74 Momcans görünümleri gayet güzel teşekkür ediyorum güzel günlerde kullanır inşallah
Momcans Ben Babymalldan aldim . Chicco duo love up modeli indirimdeydi kapandiginda da az yer kapliyor onu tercih ettim ama ana kucagi birazcik agir 😅 heryere pusetle girerim diye anakucagini cok dert etmedim
Damlladamlla zeytinkiz ben bugün gittim dediğiniz yere fakat 1 katlı çok çeşit yoktu üç katlı mağazaları varmış o da avcılardaymış sanırım gidecekseniz bilginiz olsun
zeytinkiz Damlladamlla aaaaa ben trafikdeyken gördüm içine girmedim ama 2 katlı falan gözüküyordu hatta bebek arabaları beşikler falan 2. Kat bitrindeydi. mall of İstanbulun karsı caddesi terse gişelere giden yol değilde ters taraftaki yol üzerinde ydi. 😲
Tahaninannesii Damlladamlla Fatih’te kadınlar pazarının karşısında yer altı çarşısı gibi bir yer var oraya baktım ben. Bebek arabası, bisiklet, akülü araba falan satıyor oradaki dükkanlar