06uysal Yasden 😀😀😀başlıktan ötürü tebrik ederim. O kadar konu başlığı gördüm böyle içimi okşayanı görmedim. Benimde son günler ve sabahlara kadar gezinip öğleye kadar uyuyorum 🤷♀️ bebişler bizi uykusuz gecelere hazırlıyor
Homeless20 Yasden ayyy benimdee.. eşimde diyor ki uykunu düzene sok. Ya dedim çocuk olunca düzenmi kalacak sanki 😂😂 kendimi alıştırıyorum uykusuz gecelere 😂😂
Masalannesii Yasden valla zaman geçmiyor hemdee hiç biran önce son zamanlara gelmek isyiyotum ama nerdee😂
Yasden Masalannesii son zamanlara gelincede gecmiyo daha cok heycan yapiyosun benim 16 gunum kaldi heyecan korku endise hepsi bir arada valla 😀😀😂😂
minikturta Yasden uykusu olmayan kocanın uykusunu getiriyorum hadi uyuyalım diye yatıyoruz o uyuyor ben oturuyorum 😀😀😀
Masalannesii Yasden ayy ne güzel maaşallah tatlı telâşlar korkular oluyor illaki ilk gebeliginmi canım
minikturta Masalannesii valla karışık ya nasıl deyim bi çok iyiyim bi de kendimi lavaboda bitkin buluyorum geçmiyor bulantı 😀 sizin nasıl gidiyor ben 16. Haftamda acayip bel ağrısı çektim ağlayarak yürüyordum neyse ki şimdi hafifledi 🙄
Masalannesii minikturta ahh bel ağrısı olmaz olurmu var tabi halsizlik var uzanıyorum koltuğa ordan kalkasım gelmiyor mide bulantım hafiften var ilaç kullanıyordum onun için dün ara vermek istedim ilaca bakalım yarın nasıl olucam
Yasden Homeless20 hahaha ya cocuk gece uyursa sen uyumazsan o zaman vay kocalarin dilinden kurtulamayan bizlere simdi cocuklar bahane dogunca gorucez 😀😀😀
Sareveannesi Yasden 37+5im hiç rahat yatamıyorum bacak ağrıları büyüyen göbek nefes darlığı 😓 hayırlısı 🤲