rosatue Gamzeozbek-1 ben de Faruk beye başlayacağım onunla doğum yapacağım inşallah 🤗🤗 sizi bulduğuma çok sevindim. Farklı bir şehirde yaşıyorum memleketim Bursa. 34 haftalığım şimdi. Memnun musunuz hala?
Gamzeozbek-1 rosatue çok memnum canım faruk bey çok ilgili bilgisi tecrübesi her şekilde güvenebilirsin. Ben uzun zamandır doktorum kendisi hamileligimde direk onu tercih ettim.
rosatue Gamzeozbek-1 Randevu aralıkları nasıl, nstlerde işleyiş nasıl, doğum şeklini hiç konuştunuz mu, çatı muayenesini ne zaman yapıyor biraz bilgi verebilir misiniz 🤗
Gamzeozbek-1 rosatue 15 gunde bir gidiyoruz sürekli muayeneye canım muayne 300 tl ama ayda bir aliyo bi muayne bi kontrol olarak geciyo nst falan bilmiyorum çünkü daha 21. Haftadayim
Gamzeozbek-1 rosatue doğum seklinide ben normal doğumdan korktuğumu söyledim kilonda olduğu için normal zor olur diye sezeryan diye bi konuştuk canım öyle
rosatue Gamzeozbek-1 ben de 57 kilo hamile kaldım ama şu an 75 kilo oldum 🙈 normale engel mi bilmiyorum. Haftaya Faruk beye randevu alacağım
raiko Merhaba ben de Faruk beye gidiyorum. Memnunum. Haftaya sezaryen planladı. Nst ye 34 veya 35. Hafta almaya başladı. Her hafta gittim. Sakin ve bilgili biri
Gamzeozbek-1 rosatue benim kilom fazla canım 97 kilo hamile kaldım 102 buçuk oldum daha henüz planlama gibi konuşmadık ama ben sezeryan istediğimi dile getirdim kendiside kilo olduğu için normalin zor olacağını söyledi bu kadar konuştuk çatı muayenesi falan için çok erken zaten
rosatue Gamzeozbek-1 hangi doğum şekli sağlıklı olacaksa ☺️ Sezaryenden biraz korkuyorum nedense o yüzden normale bir meyilim var. Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim 😻
rosatue raiko anladım çok teşekkür ederim sizin az kalmış sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️☺️