Senayyalcin Nurasl Yanlış bilgilendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla açılma da yaptığı için 36,37.haftalar da başlanıyor günde 4-5 adet .
Durdane_acar Nurasl ben 34. Haftamda 5 tane yiyerek başladım 35tede aynı 36ya girincede 7 tane yemeye devam ettim şuanda 37 haftamdayım bundan sonrada 9 tane yemeyi düşünüyorum
Nurasl Senayyalcin bende öyle duydum burda bilen annelere sormak istedim oyüzden teşekkür ederim canım
tgbktszdmr Nurasl çok güzel MaşaAllah. Ama anneden genetik geldiğini düşünüyor bu durumun. Gece 11 gibi başlayan sancısı. Sabah 5 gibi sıklaştı. 7 de aldı kucağına oğlunu. Aslında toru topu 2 saat şiddetli sancı çekti. Darısı bizimde başımıza.
Durdane_acar Nurasl çünkü kan şekerini dengeliyor diyolar bide peygamber efendimizin öyle bi söylemesi var araştır eğer istersen
Ortmenanne16 Nurasl hayır sayı vermedi ancak ben 3 ile başlayacağım daha azının etki edeceğini düşünmüyorum 3 5 7 diye gider seviyorum da zaten hurmayı 🙏🙏
seday93 Nurasl ben 34+ 5 teyim bu hafta başladım günde 3 adet yiyorum haftaya 5 adet yiyeceğim böyle tek sayılarda devam edecek
BTSG04 Svcnbydmr tekli sayılar sünnettir. Peygamver efendimizde 1,3,5 gibi sayılarla tüketirmiş yemeği. Veya işte 3 yudumda zemzem içmek gibi
nevfel Hurmanın cinsi onemli mesela ozellikle şu hurmadan mı yenilmeli yoksa farketmiyor mu? (acve ,mebrum)
minikfare1 Durdane_acar benim tam tersi şekerimi aniden yükseltip düşürüyor. Nasıl yiyeceğim onu düşünüyorum vakit yaklaştığında