Gulsen55 Selam kizlar, Gaz sancisi ve kramplar icin ne kullaniyorsunuz? Benim cocuk bazi geceler aglaya aglaya sabah ediyor... Doktor bana bagirsaklari gercek hayata alismali, aglaya aglaya buyuyecek dedi ve bisey onermedi masaj ve bisikilet hareketinden baska. Siz naptiniz?
Thesra Gulsen55 Kendin rezene çayı iç canım kimyonla karışık olandan bebeğinede verecbilirain çay kaşıyığla iyi geliyo Gaz yapan yiyeceklerdende uzak durursan bir nebzede olaa azalır ama tamamen geçmiycek 3. Ayda ya biter ya. Çok çok azalır canım kesin
Tolsel Gulsen55 ben sab simplex damla kullanıyorum ağlama krizleri Her zaman Yok ıkınmlarla geçiriyoruz
Gulsen55 Thesra gaz yapan yiceklerden uzak duruyorum ama yinede kramp giriyo cocuga 😩 Rezeneyi ona icirmemde sakinca yokmu? Dun kaynanam dedi verelimmi diye istemedim..
Gulsen55 Tolsel aglama krizleri azaldimi? Vallah artik okdr caresizim ki geceleri vuruyo nedense bu sancilar.
Nilayyy Gulsen55 ben çay kaşığıyla bi kaşık da olsa veriyorum faydası oluyor. Yine karar senin. Bide nurse harvey damla var doktorlar genelde öneriyor.