Öyle yoruldum ki. Daha önce 2 düşüğüm var kalp durması sonucu kürtaj oldum ikisinde de 8. Haftaya geliyorduk 6da kalmış oluyordu gelişmiyordu. Neyse genetik testler falan yapıldı, pıhtılaşma var ona iğne kullanıyorum onun dışında lupus çıktı ona da ilaç kullanıyorum. Hamile olduğumu adetimden 6 gün önce kahverengi lekeyle anladım test yaptım pozitif çıktı. Neyse zaman geçti 8. Haftaya geldik yine kahverengi leke 3-4 gün sürdü doktorum progestan verdi kesildi.12+1 oldum bugün 1 damla yine geldi, sonra peçeteye silince sürüntü şeklinde bir iki defa geldi akıntı gibi değildi. Progestana rağmen. Elim ayağım titriyor tabi böyle olunca. Doktoruma yazdım taze kan olursa veya akıntı çoğalırsa haberleşelim dedi. Hiç iş yapmadım, öyle zorlanacak hareket vs yok. İlişki zaten baştan beri yasak. Kaldıramıyorum, zaten her doktora gittiğimde yüreğim ağzımda, psikolojim alt üst oldu. Nasıl geçecek günler aylar bilmiyorum. Bir şey oldu mu bebeğime onu da bilmiyorum şu an. Daha 3 gün önce 2li testini yaptırdım hareketli kalp atışı var ense kalınlığı iyi çıktı, burun kemiği var. Kan verdim sonuç 10 güne çıkacak. Öyle korkuyorum ki. Allah acı yaşatmasın, arayan isteyen kimseye yokluğunu çektirmesin.