ikincimucizemmmm bebegin eşi normalde yukarda göğüs altinda olmasi gerekirken benim bebegin eşi asagida yani rahime cok yakin. Yapışmasından korkuyorduk ama cok şükür yapısma görünmüyor simdilik. Yapıştığı zaman rahmi aliyorlar. Bu sezeryanda kanaman cok oluyormus kan takviyesi yapılması gerekiyormus dogumda. Ve rahmi tikadigi icin normal dogum yapamıyorsun çünkü kanali kapatıyor. Asagida oldugu icin ara ara kanama yapıyor sürekli ilac fitil kullanmak zorunda kaldim. En son ciger geliştirici yapıldı. 35 haftalikken dogumu erteleyici ilaclari bırakırdı doktorum. Artık dogarsada sorun olmaz diye. Simdi 37 haftaligiz Cumartesi günü sancim çıktı nts de ama hissetmiyorum. Eli kulaginda galiba bekliyoruz. Kanuni arastima hastanesinede her hafta gidiyoruz sezeryan günü vermiyorlar acil durum olursa gel işte diyorlar. Daha onceki dogumum normal dogum oldugu icin hala belki yukarı cikarda normal dogurursun diye bekliyorlar. Kendi doktorumda 30 haftadan sonra daha cikmaz yukarı diyor. En gec 38 haftalikken dogum yapmalisin diyor. Öyle yani canim. Kafamiz cok karışık