Serendipity Mermeh cift ve tek kat muslinlerden aldim %100 pamuk yumusacik ve cok guzel suyu emiyorlar. Daha buyudugunde de kapsonlu panco tarzinda yine muslinden diktirmeyi dusunuyorum denizden ve dustan sonrasi icin
sedardahuseyin Mermeh kundak için müslin bez aldım bide yumuşak bez diktirdi kaynanan şapkalı havlu aldım BİM’den
biranneikikedi Mermeh lcw banyo havlusunu aldım, owli’den de kundak aldım, 0.5 tog aldım doğum martta olduğu için
BurcuP Mermeh kundak owli 0.5 tog 0-36 aya kadar kullanılabilen büyüyen kundak aldım çok da hoşuma gitti malı kalitesi büyüyebilme fikri Harika! Trendyoldan kendi mağazasından aldım öneririm herkese kızlar.
Serpil-3 Bebek havlu ve bornoz takımı var ondan aldım kundak için henüz özel bişey almadım sadece hastane çıkışlarının içindeki penye battaniyeler var
Betuldoksan sedardahuseyin bime 26 ekimde çok güzel bebek icin yorgan battaniye biberon enzim ağız mendili nevresim takımı onlardan almayı dusunuyorum
sedardahuseyin Betuldoksan BN geçenlerde gelmişti BİM’e hepsinden aldım o dediklerin bayana güzeller valla uygunda tavsiye ederim aöa erkenden git bacım kalmıyor
Betuldoksan sedardahuseyin valla öyle yapacam 8 9 gibi giderim yakın bana zaten ama evde birtane daha çocuk var 2 yaşında kızım onla birlikte nekadar erken çıkarım bilemiycem 🤣
sternocleidomastoideus Mermeh havluyu sıkıştırılmış müslin olarak aldım, kundakta teendyoldan owli marka fermuarlı aldım
Ozlem23 Mermeh muslin aldım metrelik aldık annem dikti kenarlarını bide bime havlu gelmişti onu almıştım
Denizzz88 Mermeh havlu olarak bitane bimin geçen indiriminde almıştım şapkalı banyo havlusu bitane de aldığım hastane çıkışının içinde var yine şapkalı oda. Kundak almadım ama çok gerekli bişey mi o acaba almalı mıyım illaki bilemedim 🤔