Yonca0218 İnstegramda karşıma çıktı büyüyen beşik 599 suan kampanyada ama o beşikler genelde 3 bin civarı o sayfadan ürün alan gebe arkadaşlarım varsa memnunlar mı merak ettim.
zenginncanan Yonca0218 ben üç yıl önce sepet beşik almıştım kızıma gayet memnun kaldım göründüğü gibi geldi. Bazen indirimli ürünleri oluyor
minikprensesimm Yonca0218 bende anne yanı ahşap beşik aldım canım henüz kullanmadım ama herhangi bir eksiği çiziği yoktu eşimle birlikte kurduk çokta kolay kuruluyor ve kapıda ödeme imkanı var ayrıca her sorunuzu gayet güzel bir şekilde cevaplıyorlar
Minay Yonca0218 ben aldım beşik geldi kurduk kullanmadık henüz ama kalitesi felan iyi hoşuma gitti benim hatta vida parçası eksik gelmişti hemen ertesi gün söyleyince onu da kargoya verdiler 2000 3000 liralık beşiklerden bi farkı yok gelen beşiğin
HAU Anne yani beşik ve hamak aldım kapıda ödemeli ile gayette beğendiğim istediğim ürünler geldi kurulumu kendimiz yaptık çok kolay😊
Leylim Bende anne yanı beşik aldm birkac gün once geldi doguma 12 hafta var kurmadım henuuz. Nevresimlerini beğenmedim onun dışında iyi görünüyor♥️