Aysen3434 ozlemaykt aynen sinir geliyor bana. Bilmiş bilmiş yazıyolar birde… yahu tüm doktorlar söylüyor bi açıp baksa görüp anlayacakta….
Kbraogzzz Aysen3434 bazılarında iki kat bazılarında iki katından fazla bazılarında %60 bi artış oluyo benim nasıl bilmiyorum belkide önce kan testi yapıp ona görede bakabilirler 1 haftadır zor durdum hemen gitmek istiyorum 😊🌸
Kbraogzzz Aysen3434 ilk beta 86,7 adetim iki gün geçmişti ikinci beta 127 ilkinden 1,5 gün sonra ilkini akşam ikincisini sabah vermiştim o yüzden tam 2 gün değildi
Beste0636 Kbraogzzz ben çok erken öğrenmiştim 4+2 iken minicik kese gördü sonra 4+6 da gittim kese tam göründü ve yolk sac oluşmaya başlamış dedi 6+6 da gittim kalp atışını duymuştum hepsi karından ultrason ile bakılmıştı
Arslnyldz Kbraogzzz bence hiç erken gitmeyin farklı bi durumunuz yoksa tabi kanama vs gidi . 7. Haftaya doğru giderseniz hem kese hem kalp görürsünüz . Diğer türlü çok stres olunuyor .
Kbraogzzz Arslnyldz Çok şükür yok kanama falan ama keseyi görmekde içimi rahatlatacak en azından kimyasal veya dış gebelik riskine karşı
Tulay5454 Kbraogzzz Kbraogzzz bence sakın vajinal baktırma hiç tavsiye etmiyorlar iyi deil o vakti gelince zaten gözükür acele etmeye gerek yok bence
Kbraogzzz Tulay5454 Canım alltan muayenenin hiçbir zararı yok olsa yapmazlar zaten doktorlar ve esas ilk haftalarda vajinal muayene bi çok riski görmeye yardımcı çünkü daha net gözükür
Ozzzzz_ [silindi] yok kız ne düşmesi ben 7 haftalığım ilk gittiğimden beri alttan bakıyor benim hiç bişey olmadı düşcek olsa doktorlar alttan bakar Mı? Benimde o haftada alttan gözükmüştü sorun etme canım hiç