[silindi] Arkadaşlar yeni gebeyim.5 haftalık alttan muayne her Dr. Yapıyor mu bebeğe zararı varmı olduki düşer se vicdan azabı çok çekerim .ilk muayne tecrubesi olanlar anlatsın
Ckaragoz [silindi] kese görünmeyince 5. Haftada bana da yaptı. Sonra keseyi gördük. 22. Haftadayım. Korkma canim 🤲🤲🤲
Zumra12345 [silindi] canım bana kalırsa hafta olarak bebişin çok küçük yerinde olsaydım 8 9 haftaya kadar beklerdim biraz daha büyüyünce zaten gorunucek .biraz sabret istersen
3prensesannesiii [silindi] Hiç korkma canım ultrason ile alttan bakar hiç acımıyorki çok az sokuyo aleti
[silindi] Ckaragoz 😔keşke alttan bakmaya gerek kalmasa ya bişey olursa çok üzülürüm off strese girdim
Elifnev [silindi] neden bisey olsun ya, yani öyle bi ihtimal yok bildiğim kadariyla. Zaten 8. Haftaya kadar falan alttan bakiyor butun doktorlar.. zaten risk olsa söyler. Korkmayın bence
[silindi] Elifnev bana bir hikaye anlattı kayınvalidem. Eski yıllarda ablası alttan musyneden sonra hastaneden çıkmadan çocuğu düşürmüş. Hep korku olarak kaldı içimde
Hilal1907 [silindi] tup bebekte de ilk zamanlar alttan bakiyorlar bebege zarari olsa yapmazlar. Zor elde edilen gebelikler birde.