Gizemooo Kızlar selam antalyada olup gürsu mahallesinde kliniği olan perinatoloji doktoru mehmet şimşek e giden var mı aranızdaaa???
Motherr_ Gizemooo bi an mersin diceksin diye okudum mersinde de perinatoloji doktorum mehmet şimşek acaba aynı kişi mi ki ? 🤔
Minimouse Gizemooo Coook iyidir mehmet hoca ANTALYA da bilinen ve tek diyebilirim Tanisi bilgi ve tecrubesi tartisilmaz Yillarin hocasi Ben ocak ayinda detayli ya gittim Muhabbeti cok sever ama cok dikkatli bakar. 550 tl idi detayli usg
Gizemooo tomrish selam, doktorum renkli ultrason için kendisini önerdi memnun musunuz diye soracaktım?
tomrish Gizemooo renkli ultrason fiyatı ayrı mıdır bilmiyorum Muayene ücreti 400 lira ama zamla 450 oldu mu son durumu bilmiyorum
Gizemooo Minimouse nakitte de 450 dendi inş perşembe günü gideceğim teşekkür ederm verdiğiniz bilgi için :)
Minimouse Gizemooo Rica ederim🤗 5 boyutlu da fotosunu aliyosunuz bir de bebegin fotolarini cd ye atip veriyo cok guzel bir ani Ve gercekten cihazi cok guzel inanilmaz detayli gordum 😊 izlerken keyfini cikarin.💐
Minimouse Gizemooo Yalniz hem muayene uzun suruyo hemde giren gec cikiyo bunu goz onunde bulundurun benim 7 de ydi 8e dogru girdim 9 da ciktim mesela🙈
Gizemooo Minimouse aa gerçekten mi benim de 18.30 diyor bakalım artık, buarada ben organ taraması için gidiyorum kendi doktorumun önerisiyle Mehmet beyi tercih ettim bebegım 22 haftalık olacak erken değil sanırım gitmem için
Minimouse Gizemooo Detayli usg icin bir kagit veriyo organ taramasi analizini yaptigi Yaninda cikti olarak foto veriyo ultrason goruntusu ve ayriyetten cd veriyo icine 4 ve 5 boyutlu goruntulerinin oldugu bakarken aliyo goruntuleri cdye atiyo 10 pozdan fazla ☺