Esra0743 27 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim ve bu gebeliğim de inanılmaz akıntım oluyor artık 3 dakikada bir çamaşır değiştiriyorum ve adet görür gibiyim okadra fazla neden böyleki devletteki doktorlar sagolsunlar bişey yok olmaz deyip gönderiyorlar
Mervensn1 Esra0743 benimde böyle önce sorun olmaz dendi gün geçtikçe enfeksiyona döndü ve günlük ped de kullanamıyorum mantar oluyorum kasık ağrımdan 3 gün yatamadım antibiyotik fitil kullanıyorum şimdi ağrım yok ama akıntı hala devam ediyor kontrolde doktoruma soracağım onu da
Tugceery Esra0743 gebelikte akintilar dogal olarak artiyor ama bu kadar fazla olmasi enfeksiyon var demek tir aynisi bendede var cunku ne kullandiysam gecmedi ilk gebeligimde de vardi simdikinde de var enfeksiyon yuzunden bebegimin kesesi delindi suyu bitti
Esra0743 Mervensn1 ya artık agliycam sinirden bildiğin idrar kaçırıyorum sanıyorum afedersin özür dileyerek söylüyorum ama bacaklarıma kadar akıyor ve ben çok rahatsızım:(
Mervensn1 Esra0743 evet ya bebeğin kesesi falan deliniyormul bu nedenler hanımefendi de yazmış bende siz gibi çok rahatsızım akıyor gibi görmüyorum ama inanılmaz çok oluyo ve koyu kıvamlı oluyo gerçekten idrar kaçırıyor da olabilirsiniz beraberinde ben hapşırınca falan kaçırıyorum bazen açıkçası hamileliktenmiş sizinde olabilir yani