Birmelekannesi17 Gebeliğinde kuyruk sokumu ve bel ağrısı yaşayan var mı Çok ağrım oluyor, yurumemi yatmami engelliyor.. randevu bulamadım doktora gideceğim. Doktorum fizik tedavi veya ortopedi ye gorurun dedi.. Sizlere ne teşhis kondu acaba
Lina998820 Birmelekannesi17 bende belli haftalarda o sorunları yaşadım bebek büyüdükçe fakat sonra geçti doktora gitmedim
ogrencianne35 Birmelekannesi17 benim doktorum erken doğum olabilir bu belirtilerden dolayı demişti 14.haftada gitmistim doktora bu şikayetlerden dolayı rahim de açılma yok denildi ama her ihtimale karşı doktor erken doğum önleyici igne ve progestan fitil verdi doktor şuan 23.haftaya gireceğiz
cryingbaby Birmelekannesi17 benim cok fenaydi, yatarken oturip kalkarken sagasola donerken, dr a soyledim ozaman 17-18 haftaliktim, erken baslamis agrilarin dedi ve kemikler ici. vitamin (osteocare) verdi, ordan sonra duzeldim cok sukur
Nuray23 Birmelekannesi17 benimde kuyruk sokumum cok agrir. En basindan beri. Doktor buna yapilcak bisey yok. Istersen eczaneden simit alip onun ustune oturabilirsin biraz da olsa rahatlatabilir dedi.
Birmelekannesi17 ogrencianne35 benim kendi doktorum da öyle yapar zannettim ama fizik tedaviye yönlendirdi gitmekte fayda vardır inşallah bir gideyim 🙏
Dilek0809 ogrencianne35 ben de aynı şikayetlerle gittim aynı şekilde iğne ve Progestan başladı şu an 16 haftalık oldum ama içimde hep bir korku var rahim kapalı dendi ama siz şu an kaç hafta oldunuz nelere dikkat ettiniz
Birmelekannesi17 cryingbaby benimki öyle bişey yapmadı aslında bende vitamin falan verir diye düşündüm ama
Minel_eymen Birmelekannesi17 benimde kuyruk sokumum felaket ağrıyor yarın doktora gidicem bakalım ne digcek
Cvtysmn Birmelekannesi17 fizik tedavide çalışıyorum hamileyim bende sakroilit denilen eklem ağrım var çok kilo almamam söyledi doktorlarım enfeksiyon var ödem var ama ilaç veremiyorlar buz uyguluyorum ayakta kalmak ve sürekli oturmak tetikliyor magnezyum kalsiyum alıyorum 30 haftalık oldum ama bana sor ölüm gibi dönmek kalkmak iş yapmak allahtan eşim yardımcı oluyor
Birmelekannesi17 Cvtysmn çok geçmiş olsun evet bende ayakta çok durunca ve çok yorulunca oluyor genelde Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏 çok geçmiş olsun sizede
Gorkim Birmelekannesi17 kaçıncı haftadasınız karnınız çok büyüdüyse ve kilo fazla aldıysanız sinire baskı yapıyormuş iş yerindeki arkadaşım aynı sıkıntı ile gitmişti ayağına bile vuruyordu aksama yapıyordu bir ilaç verdi bezmialemde bir doktora gitti rahatlamıştı
Birmelekannesi17 Gorkim 23 haftadayim karnım çıktı ama öyle çok değil gbi.. inşallah banada ve çözüm bulunur dayanılack br agri değil malesef 😔
Minel_eymen Birmelekannesi17 canım doktor hiçbir ilaç veya krem vermedi önermiyorum dedi çok kötü ise başka bir bölüme git dedi ama gerçekten çok kötüyüm dayanılcak gibi değil
berivantuncay benmde aynı şeklde ağrılarm var öldürmüyor süründrüyor resmen yatakta dönmek işkence ilk gebeligmde de aynı ağrıları çektm bu daha fazla randevu bulablirsem bir an önce doktora gidecm 😔😔