irorkay Kızlar burada foto attığınızda herkes erkek dediği halde kız çıkan ya da herkes kız dediği halde erkek çıkanlarınız oldu mu çok merak ediyorum 🤣
Purpura26 irorkay Been 😆 bacak arası fotoğrafını bile attım kız dediler meğerse saklamış bizim ki pipiyi kesin erkek olduğunu öğrendik 😃
Ates21 irorkay 12 de buraya attım herkes erkek dedi 16 haftada gittim doktor kız dedi tahminde yanildilar😀
Gamzissss irorkay Nub erkek duruyor ama kız dediler ama erkek çıktı 😍😍 bide şey işte yanların çıktı kiloyu yanlardan alıyorsun göbeğin dik çıkmadı vs..
Minnak-kiz66 irorkay evet buraya atmistim 12+4 iken ultrasyon resmini herkes kiz yazdi 14+4 gittigim de kesinlikle erkek dediler 😎💙
Gamzissss irorkay Valla şaşırdık ama yine de sevindim Rabbim kuzucumuzu sağ Salim kucagıöıza almayı nasip etsin
Purpura26 irorkay Hatta doktor 3 kontrolde de erkek dediği halde burda kız dediler diye özelde bir doktora gittim 3 boyutlu renkli bile gösterdi erkek diye ozaman ikna oldum 😆 çünkü bende bakıyordum bacak arasında pipi yoktu