Mavimpembem Sultan_12 ikili isimde İnci tanem ismi de uyumlu Teklide Nefes rüya nazar aşk güneş hayat hayal kumsal kumru aklıma gelmiyor ama eşinle aranızdaki aşk bağına yakın benzeri ortak kararli anlamlı bir isimi secebilirsin bzde 7ayligiz her ay kızıma isim değiştiriyoruz bakalm ne olacak
Selenay3535 Sevdelibol G-elif Ben yazdım sandım bir an aynı şey bende de oldu 😂 nasipse bizde nare koymayı düşünüyoruz 😊
Goknur1410 Sultan_12 kızımın adı umay mina oğlumun adı ayaz göktuğ nasip olursa adlarını böyle koyacam ikiz gebelik 🤗
Yldz33--06 Sultan_12 Alçin 🍀🍀🍀 benim de güzel kızımın adı Alçin olacak inşallah ☺️küçük turuncu bir çalıkuşu demek bizim için o kuşun anlamı çok büyük en bittik dediğimiz zamanda mucizeyi o kuşla öğrendik diyebilirim ☺️
hmasahin Hasley İnternetteki “Allahın hediyesi” anlamına güvenmeyin, malesef gerçekte arapça anlamı “ücret,bedel” demekmiş. Biz de koyacaktık, öğrenince vazgeçtik. İnternet yanıltıcı çoğu anlamda.
Esekoldurengunes Tilya ben hiç duymadım, isim araştırırken görmüştüm. Hatırladığım kadarıyla güzel bir anlamı da vardı. Yine Aliza pek duymadım.