Dilaraksb18 Kizlar bişey sormak istiyorum çok ağrılarım oluyor karnıma sancılar giriyor normal mi devlet hastanesine gittiğim doktorumu arayıp öğrenemiyorum ki zaten doktorumda fazla ilgili değil bana göre 12 haftalık olucam 3 kere hastaneye gittim ilkinde gebe oldugumu öğrendim ama ikinci ve üçüncü gittiğimde kilomu bile sormadı sadece kalp atışlarını dinledik kan ve idrar istedi ben folik asit demesem belki onu bile vermeyecekti bana karnıma sancılar giriyor ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal mi ilk gebelegim ve bazen endişeleniyorum acile falan gitmek istiyorum ama normalse kendimi de güldürmek istemiyorum ve üzerine fazla düşmemeye çalışıyorum ama yinede içimde bı kuşku oluyor bana biraz yardımcı olur musunuz
miniginannesi9 Dilaraksb18 doktorum da normal demisti, arada sağ bazen sol kasığımda ağrı girip çıkıyordu uzun süreli olmuyordu ama girip girip çıkıyordu agri
miniginannesi9 Bu haftalarda benim de çok ağrım olmuştu, bebek yerleşiyor büyüyor içerde diyorlar. Ama dayanamayacak olursanız bı doktora gidin, yada kanama falan olursa
Dilaraksb18 miniginannesi9 kanama olmadım çok şükür sadece sancılar oluyor oda ara ara oluyor zaten ama ben yinede endişeleniyorum