Kuzusunannesi Kızlar merhaba son bir haftadır vajinal ağrı çekiyorum doktorum normal doğum olacağını söyledi başı aşşağıda bebeğimin. Ama yürürken aşırı derecede o bölgede ağrı oluyo bu normal mi haftaya salı günü randevum var yatarken kalkmakta zorluk çekiyorum oranın ağrısından acaba açılma mı oluyo ilk gebeliğim o yüzden nasıl bişey olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Esrelf Kuzusunannesi canım bebek aşağı inmiş olabilir. Açılma da olabilir. Git bi baksınlar. Bendede ayağa kalkınca kasıklarda baskı oluyor bebeğim aşağı inmiş. 35+2 deyim. Ayağa kalkmıyorum yatıyorum.
Nihanozturk Kuzusunannesi 38.haftadayım benimkide 36dan beri asagıda buara fazlasıyla vajinama baskı yapıyo ama onun acılmayla ilgisi yokmus doğuma hazırlandıgı icin oluyomus cnm
Hayat Aynen bendede öyle bişey oluyo.Sanki rahim içinden bi acı oluyo.yürürken Sanki düşücekmiş gibi hiss ediyorum.ara sıra sancı oluyo göbişimin alt tarafndan.Doktor aşağıya iniyor dedi.karnımda aşağıya indi artık.Hayırlısıyla sag salim gelsinler bizim bebişler😊