Adonis01 34+5′iz . Bir yandan doğumdan çok korkuyorum ama bir yandan da bebeğim hemen gelsin istiyorum . Zaman da geçmek bilmiyor , sizde durumlar nasıl kızlar ?
Cerenay Adonis01 benim ikinci doğum olucak rabbim nasıp ederse bizdede aynı durum 18 mart gelsin bi an önce diyorum bide sezeryan olcağı için korkuyorum o sezeryandan sonra karın bastırma anı geliyo gözüme ama bebiş için sabredicez yapcak bisey yok gülü seven dikenine katlanacak😅🥰
sntn Adonis01 bende 35+1 haftalık hamileyim aynı duyguları yaşıyoruz canım bir yandan da doğsun şu mide yanmasından kurtulayım diyorum bir insanın mide yanması hiç geçmez mi asla ve asla geçmiyor
Adonis01 Cerenay Belirsizlik de kötü canım , ne zamana geleceği hiç belli değil . Çatı muayenesi olsak bir ihtimal belli olur belki
Adonis01 sntn Mide yanması beni de mahvetti canım . Öyle böyle değil . Üstüne bir de kas ağrılarım başladı . Hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz 🌸
sntn Adonis01 aynen en çok mide yanması sıkıntı oldu normalde de mide hastasıyım zaten böyle olunca iyice tetikledi