NilGrl Bir sürü marka var. Markalarında yenidoğan yok devam havlusu falan falan hiç anlamıyorum memnun olduğunuZ. Yenidoğan için ilk etap da hangi marka ve ne kadar alınmalı ?
ozgeya NilGrl sleepy yenidoğan öneririm, hem yenidoğana uygun hem de kaliteli. Oğlum 29 aylık hala onu kullanıyorum👍🏻
058elf NilGrl ilk başta temizleme pamuğu aldım onunla temizlemeyi düşünüyorm, uni baby ıslak mendil almıştım sonrasında onu kullanacam
Lokumcuk NilGrl bana herkes e bebegim kendi markasının yenidoganını cok önerdi hem onu aldım hem pamuk. Baslangıcta ıslatıp kullancam
AABT İl başta pamuk ıslatarak kullanmayı düşünüyorum ben pamuk aldım ama ındırımde dıye sleepy yenıdogan pamuk havlu aldım bırde dısarda hastanede yada pamuk kullanamadığım durumlarda kullanırım diye
Gulsurmeli ozgeya Merhaba Birşey sorabilir miyim? Bebeğinizin ilk bezini sleepy mi almıştınız sleepy yenidoğana çok küçük diyorlarda muallakta kaldım. ☺️
NilGrl Mlk84 pamuk bende alıcam ama ıslak mendilde almak istiyorum. Primanın ki biraz pahalı geldi bana
Mehtpsahn_53300 Gulsurmeli ben aldm sleepy yenidoğan geçen bi açtm aşırı küçük geldi bana😂😂 o kadarcık bşymi olcak anlamadım wallahi ilk doğumum benimde görünce şaşrdm wallahi 😂
Mehtpsahn_53300 Gulsurmeli olup olmayacağını doğunca görcem artk zatn az 40 lı olandan almştm olmadı büyüğüne geçicm napim kilosuna göre balcaz şuanlık milyon tipli görünüyor kızçem 😏