Mutiess esdemom hamilelikte yapabildikleri tek şey parol 🙏🏻 Serum da olsa parol iğne de olsa parol yapıyorlar 🙏🏻 Doktorunuza danışmadan hiçbir şey yaptırmayın🙏🏻
mucizem09_ esdemom canim penisilini doktor yaziyor ve o vuruyor cunku sıkintılı bi igne kendisi disarda vurulacaksan sakin yaptirma sadece uygun gorurse doktorun yspar cok tehlikeli o
fpkprensesim esdemom ben aminiyosentez yaptıracağım zaman vurmuşlardı penisilin bi zararını görmedim ama kanımda şuan benimde enfk. Var penisilin değilde antibiyotik verdi doktorum
esdemom Mutiess mucizem09_ doktorum önerdi. Kanımda mikrop varmış o yüzden yapmalıyız dedi. Bende şüphede kaldığım için yaptırmayı reddettim.
mucizem09_ esdemom doktorun onerdiyse yaptir ama yinede sıkıntılı bi ignedir kendileri bikere vurilmistum ayagim uyusuk gecdim kacgun
Mutiess esdemom benimde kanımda enfeksiyon var ama doktorum Böyle birşeyi önermedi vitamin serumu ve parol serumu verdiler başka doktorla görüşmeniz hem bebek hem sizin için daha sağlıklı bir durum 🙏🏻
paradiseeeeee mucizem09_ bu iğne yapmadan önce kola çizik atıyorlar kanatıp iğneden bi kaç damla damlatıyorlar 15 dkk bekliyorsunuz kızarır şişerse yapmıyorlar şişmez normal durursa yapıyorlar
paradiseeeeee esdemom tabikide hastaneler gittinde pat diye yapmıyorlar test yapıyorlar önce uygunsa yapıyorlar iğne ben yıllarca buruldum hep test iyi geçiyordu bi kere yaptı test hemşire kızardı şişti o ay yapılmadı iğne mesela
esdemom paradiseeeeee bende daha önce vurulmuştum ama asla test falan yapmadılar sadece alerjiniz var mı diye sordular. Bir de vurulduktan sonra bir süre gözlem altında tutulmuştum. Yaptırmamam en iyisi olacak sanırım
paradiseeeeee esdemom ben çok yıllar kullandık ve hepsinde test yaptılar belki şimdi sistem değişmiştir en son 7.8 yıl önce olmuştum eskiden doktorlar insanı muayane ediyordu şimdi muayane bile yok doktor yetimden kalkmıyor bile Buda onun gibi değişmiş olabilir
fpkprensesim esdemom hamilelerin kullanabileceği dozları yüksek olmayan antibiyotiklerde var ve enfeksiyon bebeğe daha zararlı antibiyotikten demişti doktorum başlarda kullanmadım ama sonradan enfeksiyonum çok yükseldikçe mecburen içiyorum bende