HaticeElmas Eliz68 merhaba bende hamileym dun doktora gttm kanda ckti ama ultrasnda bisy ckmadi doktrm gec dollnme dedi pazrtsi cagrdi adetm 10 gn geckti sizdede boylemi oldu keseyi de göremedik
Eliz68 HaticeElmas evet bende de aynı şekilde adetten 10 gün geçti beta 1500 lerdeydi göremedik pazrts 4500 çıkmış gördüm canım sende gorursn
yeniannna34 mervey61 bugun gittim keseyi gorduk cok küçüktü ama vajinal gordu sonra karından uzun bakınca gördük 3940 betam 🌸haftaya bidaha kontrole gidicem Sen ne yaptın 🌸
mervey61 @yeniannna34 banada idrara sıkışık gel dedi rahat görebilmek icin. Sıkışık gittigim için gördük karından çok şükür. 15 gün sonra çağırdı kalo atışı icin ❣️ çok sevindim canım benim senin adına da. Küçük kelebekler büyüsün içimizde sağlıkla 🌼💞
Cilemy Canerkan1 merhaba bende Aynıyım Lekelenme oluyomu sızdede Ben Daha Doktora Gıtmedım ama lekelenmem var
balarisi06 Kara1833 canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor benim gece kasık ağrım oldu şimdi de var üşüdüm mü naptım hiç kasık ağrın yoktu korkuyorum normal mi senin ağrın felan varmı 🥺🥺
Kara1833 balarisi06 yeni hamilelikte normalmiş benimde oluyor arada yarın gidecez doktora eşim dayanamıyor 😂 siz perşembe gidecektiniz galiba 6 haftayı bekleyemiyor ozaman belki kalp atışıda duyardık olmadı 😁
balarisi06 Kara1833 ay normalse iyi bari biz perşembeyi beklicez 🙈 sonucu yaz tamam mı heyecanlıyız bizde ama ben aslında direk kalp atışını da duymak istiyorum perşembe duyulur mu bilmem bakıcaz siz gidin bakalım ne dicekler 😁😁😁
Uza Merhaba güzel anneler, benimde bugün itibariyle 5+6 haftalık :) henüz doktora gitmedim. Martın 2. Haftası kalp atışı için giderim kesin olsun diye biraz gitme tarihini uzattım.
Kara1833 balarisi06 gittik kese göründü bebegi ve kalp atışını bidaki sefere gelince duyacaz doktor olumsuz bişey söylemedi 🤗