Meless Denizsa merhaba 6+5im bende🤰🏼 5+2de keseyi gördüm ama bebişi görememiştik. Haftaya gidip hem kalp atışı hem de bebişi görcez inşallah🙏
Kaktus48 Parla_ merbslar bende 6+6 yim yarın 7 haftalik olcaz inşallah. Doktor kontörlümuz var kalbini duycaz🥰
balarisi06 mervey61 adet ağrısı gibi ağrı oluyor mu canım günlerimiz yakın ben bugün 4+5im 🤲 dün akşamdan beri kasık ağrım oluyor korkuyorum
Kara1833 balarisi06 aynıyız 😁 bende cuma gitmeyi düşünüyorum tam 6 haftasında oluyor belki kalp atışıda duyarım ilkinde 6 haftada duymuştum
mervey61 @balarisi06 benimde son adet tarihim 16 Ocak. Bir gün var aramızda. Kasığımda öğrendiğim günden beri bıçak batması gibi ağrı var. Doktor korkulacak bi durum yok dedi. Cuma günü çağırdı keseyi görmek iciin, sen gidebildin mii ? ❤️😍
balarisi06 mervey61 haftaya perşembe çağırdı beni canım 🙈 bende hiç ağrı yoktu ya dünden beri arada abiden geliyor korkuyorum 🥺🥺🤦♀️
mervey61 @yeniannna34 Rabbim hayırla kucağımıza almamızı nasip eylesiin insallahh. ❤️ Keseyii görmeye gittin miiii 😍
yeniannna34 mervey61 amin inşallah degerim dun kan verdim 1137 çıktı doktoruma yazdim cuma günü gel keseye bakalım dedi bakalım 😊🥰 siz gittiniz mi
Bilge58 Selam kızlar benim de son adet tarihim 9 Ocak belime ve kasıklarıma ağrı diriypr arada normal mi
Dlndmr Bilge58 yerleşme olurken kasları ve kemikleri ittirip kendine yer açtığı için evet normal ağrılar
Bebegim0101 Dlndmr merhabalar bende 4+3gunluk gebeyim,yerlestikten sonra agri kesiliyormu acaba? Cunku benmde agrim vardi belimde ve kasigimda suan hicbiri yok🤷♀️ sadece arada kasigimdan kalcama cok hafif bi sizlama giriyor okadar.
balarisi06 Kızlar doktor beni haftaya perşembe çağırdı ultrason için o gün 5+6 olacağız inşallah 🤲🤲sadece kese mi görünür? Dün kan değerim altıyüzküsür çıktı o güne kadar kaç olur bebek görünmez mi ki bilen var mı 😊