Nur000 Arkadaşlar sunexpress le ucacagim bagaj hakki 15 kg yaziyor cok az degilmi ? Ona gore yanima esya alacagim bilenler yardimci olursa sevinirim. Bide el bagaji aliniyormu
Kimkibu Nur000 nornalde 8kg kabin boymolan bagajlardan alabiliyorsunuz yanınıza ama en son el bagajlarına kısıtmala getirmişlerdi covid nedeniyle bir şirketi arayıp sorun isterseni sonra ödeme yapmak zorunda kalmayın
Csm Nur000 birkaç hafta önce thy ile seyahat ettim, yurtiçi 15 kilo ve 8 kilo kabin bagajı ama 4 kilo kabine alıyorlar. Her şirketin farklıdır, havayolunuz ile iletişime geçin, forumdaki yorumlar yanıltır.
ysfali06 Nur000 evet ben yılbaşından önce uçağa bindiğimde kabine sadece el çantası aldılar kabin boy valiz falan koyamıyorsunuz.
Nur000 ysfali06 bi valizim var bide sirt cantasi almayi düşünüyordum almazlarsa arabada birakip giderim artik
Nilaylks Nur000 cumartesi günü anadolujet ile yolculuk yaptım en küçük boy valizlerini ve sırt çantalarını kabin bagajı olarak yanına alanları gördüm en son 8 kilo idi pandemiden dolayı değişmiş midir bilmem ben bavul verdim sadece ☺️