Egeymen Mehtap_gunes 6-7 haftalık ultrason görüntüsü varsa ona bakalım kuzum ben yalnızca Ramzi metoduna göre yorumluyorum
Egeymen Fatos_teke46 6-7 haftalıkken bebeğin kese içinde ilk göründüğü haftaya ait ultrason görüntüsü gerekiyor kuzum ☺️
Elfcm Egeymen evet bunu ilk burda duydum çin rus Birde japon vardi sanirim takvimi yok efendim ovulasyon testine gore herseyi denedik 🤭😂 su an 3 e 2 devam ediyor rus, çin ve ovulasyon kiz ramzi ve japon erkek cikti 😂
Egeymen Elfcm valla yeri geliyo hiçbiri tutmuyo Benim Çin takvimi Rus takvimi Ramzi metodu kese şekli karın şekli hepsi erkek diyordu ama kızım oluyor mesela 💗🤭
Elfcm Egeymen hayat sürprizlerle dolu rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla kavuştursun kimseyide evlat hasretiyle sınamasın 🙏
Egeymen Elfcm amin amin kız olsun erkek olsun farketmez bunlar tatlı heyecanlar sadece yeter ki sağlıklı olsun gerisi boş ☺️
Mehtap_gunes Egeymen karından bakıldı kuzum yorumun için teşekkür ederim sağlıkla alalim hepimiz kucagimiza zor zamanlardan geciyoruz herkese hayirli boll duali huzurlu berektli ramazanlar nasip etsin Rabbim
Ciciannecik Egeymen https://resimyukle.io/r/VflGwmDSqQ banada bakabilirmisiniz 15 haftalık karından ultrason 🥰