Gokcenur06 Tatlış anneler bunu bile stres yapıyorum 😂 göbeğim çıktı ama başkalarına oranla küçük 16 haftalığız haftasına göre normal bence sizde durumlar ne kaç haftalık oldunuz göbekler ne durumda
Gulsen4224 Gokcenur06 30+4 oldum ama gören nasıl 30 haftasın hani göbeğin diyor vallaha bugün komşu dedi benimki gibi karnın dedi nasıl 30 haftasın diyor iç karnım geniş galiba 🙄
bebisini-bekliyor Gokcenur06 bende de biraz var ama hamilelik karni mı normal gaz göbeği mi anlamadım ayırt edemiyorum 15+5 im bu haftada belli olur mu ki hamilelik karni 😌
Dilek58 Gokcenur06 anacağzım bn ne ediyim 😂😂 tombiş hamile kaldım 17 haftalık oldk seçemiyrm göbek ☺️ Bebek 🌸
Masalannesii Gokcenur06 bende 16+3 deyim hafiften karnım çıktı ama dışardan beni görenler bu kadın hamile demez 😂
sntn Gulsen4224 benimde aynı camım 35+1 haftalık hamileyim evde dar giyince belli oluyor ama dışarda gele biraz da bol giyersem hiç belli olmuyor hala
Gokcenur06 bebisini-bekliyor aynen Bende sizin durumunuzdayım bende 15+4 sabah minik akşama doğru artıyo gaz göbeği diye düşünüyorum bazen
Malidlgz Dilek58 aynen bende şuan göbek mi bebek mi anlayamıyorum yavrum koca göbekte annem ne kadar yer açmış diyordur çocuğum 😂😂
Gokcenur06 Masalannesii bi an önce büyüsünde oynasın içerde çok istiyorum o zamana gelmeyi bi an önce
birprensesvebirprensannesi Gokcenur06 19+1 ikinci gebeliğim 7 8 aylık hamile karnı gibi🙈 Oğluşum ben burdayım diye bağırıyor 🙈🙈🥰
Gulsen4224 Gokcenur06 ewt cnm 30 haftalık değil gibi oğlumdada öyleydi doktorlar bile 9 aylık olduğunda eminmisin demişlerdi 🙄
birprensesvebirprensannesi Gokcenur06 İkinci gebelikte öyle oluyormuş canım 🙏 Bide erkek çocukta daha büyük olur karın diye duydum 🙏
Dilek0809 Gokcenur06 16 haftalığız kasıklara doğru minicik göbek oldu boşverin başkasını kendinize bakın ♥️
Alyaesmaa Gokcenur06 Ne guzel işte çatlamaz şanslıyız🥰 Benım karnımda cok cıkmaz hamılelıklerımde ve hıc catlagım olmadı büyük olsa ne buyuk derler kucuk olsa ne kucuk derler 😂