Kelebek_93 CemSeda ne dedi peki doktor bazen çatı darkende normal doğum yaptırıyorlarmış aslında ne kadar korksam da normal istiyorum tabiiki hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
CemSeda Kelebek_93 bebek iri oldugu icin zorlanicaz dedi sancim fazla cikti benim nstde o yuzden persembee tekrar gidicem
Nurdaneliz Sinemm35 38+5 haftadayım benim ki de sümüksü bişey. İnternetten arattım baktım hemen hemen aynı görüntüydü 😬
CemSeda Kelebek_93 insallah bence kasmayin derin nefes alin normalde kendimi cok kasarim kasamadim zaten o sandalyede kasmak mumkun degil gibi yada ben idrara sıkışıktım o yuzdenmi bilmiyorum
Kcgluayse112 Kelebek_93 Aynen biraz kastım canım kendimi ilk hamileliğim ebe de biraz aceleci davrandı o yüzden agrım oldu kişiden kişiye değişiyor ama kendini kasmadığın sürece agrın olmaz
Kelebek_93 Kcgluayse112 İnşaallah canım doktorum yapacak muayenemi ona güveniyorum ondan biraz rahatım artık hayırlısı
Nurdaneliz Dilany35 hayır yok ama doğumu tetiklediği de oluyormuş bazen. O yüzden son haftalarda yapılıyor muayene
Sineemm Nurdaneliz bence muayene öyle olmasa bile nişan gelsede bu hemen doğumun başlıyacak anlamına gelmiyor canım bebeğin hareketleri düzenli ise sancilarin yoksa sıkıntı etme