Slmun aleyküm az çok bilirsiniz cumadan beri oğlum yoğun bakımda şimdi servise aldık, eskiden yerinde duramayan oğlum kanlar içinde geldik ,safra kesesinde taş var ve gözleri sap sarı Lokman hekim yüzüncü yıla sevk etti fakat burda dengesiz insan çok oğluma zarar verirler diye ödüm kopuyo bebeğin kemiğinden kan alacağız dediler profosur doktorda bana simdilik gerek yok kanini İzmir’e gönderdik bekliyecegz diye neyse işte servise alınınca burdaki sorumlu bı kadın neden izin vermedin oğlun ölüyordu biz kurtarduk dedi , bende gerek yok dedim baya baya tartıştık açıkçası lafımı esirgemezdim ama yapacağım bişey yoktu eşime söyledim gitti konuştu,ve son cümlede bana dedi ki madem sen kemikten kan almamıza izin vermiyon imzanı at cik dedi eşimde delirdi tabi gitti şikayet etti ve özel hastaneler veya devlette olur klinik çocuğun safra kesesine çözüm getirebilecek her şey olur, maddi durumda neyim var yok oğluma defa olsun yeterki iyi olsun çocuk burda delirdi yabancı birini görünce bana sariliyo ,lütfen bana öneri de bulunun