Lady-pnkk Selam anneler dogum sonrası lohusalik icin kac adet emzirme sütyeni kaç adet emzirme srlwti ve lohusa külodu aldiniz kaçar tane alsam yeterli olur?
_imra_1213 Lady-pnkk ben emzirme sütyeni 1 tane aldım hiç beğenmedim, normal yarım atletler daha rahat, kilot 3 tane aldım çok almaya gerek yok zaten sonra giymem bile çok tuhaf geliyor bana o kilotlar 😀
Ayseege6156 Lady-pnkk canım ben sütyen almadım onun yerine suwen den 4 adet sütyen destekli emzirme atleti aldım daha rahat ve iyi oldu bence kilot ise çokça aldım çünkü günde en az 3 tane değişiyorum ben huylu olduğumdan 🙈 bu arada doğumum perşembe günü inşallah ama ben kilot çok aldığımdan giyiyyorum sürekli ondan çok rahat oluyor suwenin iç kıyafetleri çok rahat
Mimartezeanne Lady-pnkk 2 adet emzirme sütyeni aldım e bebekten gerçekten yumuska güzel öneririm,atlet olrak da normal aldım emzirme özelliği çok da inemli değil sanırım 1 adet de süngerli emzirme sütyeni aldım dışarda giyebilmek için
Ayseege6156 _imra_1213 aynen canım mağazası var heryerde int den de alabilirsin suwen yaz çıkar zaten
MaysaBade Lady-pnkk de factonunda güzel pamuklu 12 TL’ye almıştım tanesini tavsiye ederim 🌸 sonra giyilmez diye çok para vermedim
Tuba04 Lady-pnkk dagiye bak kuzum ben 2 tane emzirme atleti aldım evdeyken askılı bluz gibi giyer gezerim
Minikarpuz Lady-pnkk ben pentiden aldım memnunum. Lcw dan da almıştım çok terletti beni rahat edemedim
_imra_1213 Lady-pnkk pazardan aldım😀 ben hep Pentiden alıyordum iç çamaşırlarımı ama son zamanlarda kalitesi çok düştü sutyenleri iki günde kopuyor tonlarıda dikişler sokuluyor çok kalitesiz oldu pazardan alıyorum şimdi gerçekten 10 numara ve çok kaliteliler yikadikca yeni gibi duruyorlar 🤗
Beyzan Lady-pnkk ben hiç lohusa kilotu almadim..yüksek bel babaanne kulotlari var ya aşırı rahat onlar 😀 hamileliğin sonunda ve doğumdan kiss bir süre sonra onu kullandım . Zaten 1 hafta 10 gün de depend giyince kulota çok gerek kalmadı karnımın sisi indi. Emzirme sütyeni hiç sevmedim ben 3 tane almıştım ama şimdi emzirme atleti alacağim