Sevdae Arkadaşlar vitamin hapı kullanmıyorum vermediler daha siz kaçıncı haftalıkken içtiniz 22 haftalık hamileyim
Elif_erturul1 Sevdae kac haftalık hamilesiniz ben 7 haftalık doktorum 5 haftalikken folikasit verdi daha oncede kullandığım için devam ediyorum
C-z-M-d Sevdae 12′ye kadar folik asit kullandım. Ondan sonra doktorum bıraktırıp vitamine ve magnezyuma başlattı. 38 haftalık oldum. Halada kullanmaya devam ediyorum.
Sevdae Elif_erturul1 22 canım bende ilk zamanlar folik asit içtim kan ilacı içiyorum ama vitamin içmiyorum daha
Rrmaslan İlk ogrendigimden bu yana kullandım önce folik asit ve damla dvit sonra decavit şimdide Ferro sanol omega3 demir magnezyum
Sevdae Rrmaslan bende folik asit içtim ilk zamanlar kan ilacı dvt3 de kullanıyorum ama vitamin vermediler bebek için önemli diyorlar
Sevi36610 20+3 haftalığım.ocean mummy kullanıyorum birde eklem ağrılarım vardı biraz o yüzden microbone kullanıyorum magnezyum ve calsiyum içeriyor.
Bilge44 Haftadan Sonra folik asit sonrası vitamine başlıyor doktorlar. Ama arkadaşımın doktoru vitamin vermeyecem sağlıklı beslenerek dışardan almanı tavsiye ediyorum demiş 🤷🏻♀️şaşırdım doğrusu 🤔ben içiyorum vitamin magnezyum içeren ilaçlar
satigul Sevdae ben 9.haftadayım. Folik asit, balık yağı kullanıyorum vitamin olarak. Hatta folik asiti gebelikten 1 ay önce kullanmaya başladım.