Zehraah NefesDeniz tesekkurler canim icimi rahatlattiniz ben o dedijlerini de yiyemiyorum malesef insallah normale dönerim .. sen de benim gibisin kış günü pencere açık oturuyorum oda da hic bir koku yok ama kokuyor işte
NefesDeniz Zehraah Aynıydım inan evimizde kimse sigara içmez bu ev sigara kokuyor diye affedersin öğürürdüm. Herşey nefret etmiştim desem yeridir ama şükür sayılı gün geçiyor. Seninde geçecek hemde bir anda inanamıcaksın bu sefer ay bişi mi oldu niye geçti bu mide bulantılarım diceksin😀Ama doktoruna söyle muhakkak ilaç kullandığında bi nebzede olsa dediklerimi yiyebilirsin bence
Zehraah Yesim-ertunc30 yazdı ben etkusini goremedim ya benim sorunum mide bulantisi degil kokuyu aldigim an baslıyor kusuyorum..
Tuba0307 Ben her seyi denedim hiçbir sey care olmadi 17. Haftamdayım hala devam ediyor. Baslarda prilam da içmiyordum 15 kilo vermiştim, artik içiyorum hafifletiyo ama geçirmiyo 😕 insallah bi an önce biter bulantılar ağız tadıyla yemek yemeyi özledim.
Zehraah Tuba0307 ay baya uzun surmus canim insallah gecer ben bile ozledim simdiden koekuyorum benim de uzun surer diye..
Birileri Zehraah ben o ilaçla hayata döndüm diyebilirim çok direndim kullanmamak için ama bezmiştim artık 14.haftaya kadar zoferi kullanmadım.prilam ve metpamidle idareye etmeye çalıştım ama hiç bı şekilde işe yaramadilar
Zehraah NefesDeniz insallah canim insallah esim sigara kullaniyor asla evde icmesine izin vermem ama onun kokusu bile beni mahfediyor ona yaklasamiyorum bile sigara kokusundan dolayi degol esimden bile tiksindim hahha
Minik_kalplim_ Zehraah ya kokulara karşı hassasiyet oldu özellikle soğan sarımsak gibi şeylerden tiskindim yemek yiyemediğim gibi yapamıyordum bile
Zehraah Minik_kalplim_ ben de yemiyorm yapamiyorum baskasinin yaptifini da yiyemiyorum eşimi annesine gonferiyorum artık.
Fatma_7 15 haftalık hamileyim 4. Haftamdan beri aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum. 13. Haftaya kadar hiç birşey yiyemedim 9 kilo kaybettim serum tedavisi aldım sürekli. Aynı dediğin gibi kötü koku bırak sevdiğim kokular bile beni mafediyordu. Hala mide bulantım var ama az da olsa koku hassasiyetim azaldı. İlk zamanlar ölüm gibiydi şimdi yine iyiyim diyorum geçecek mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. Allahım eşimden bile tiksindim temiz çamaşır giydiğimde bile kusuyordum önceden hiç kimseyi yanıma yaklaştırmadım haftalarca banyo yaparken kusuyordum su kokuyor diye ayy şimdi düşünüyorum geçmişe göre şimdi daha iyiyim gerçekten. İnşallah seninki daha önce biter rahata kavuşursun. Ben ölmek bile istedim Allahım affetsin 😭
Zehraah Fatma_7 ay resmen aynıyız dun dusta sampuan kokusundan kustum kiayfetlerime yunsatici koymuyorm artık hala midemi bulandryor kokusu insallah gecer benim de hepimizin de allahım kolaylik versin
Malidlgz Zehraah bende öyleydim 6.haftada başladı 8.haftada bitti çok şükür iki hafta aç gezdim bişey yemeden içmeden
Fatma_7 Zehraah geçer geçmez bişey diyemem ama koku hassasiyetin azalacak ilk zamanlarki gibi olmayacak merak etme Allah yakınındakilere de sabır versin onlar içinde zor oluyor. Eşimi yemek yemesi için kayınvalideme gönderiyordum. Sigara içiyordu kavga ediyordum içme şunu diye halbuki bende sigara içen biriydim. İki haftadır annemde kalıyorum evimden nefret ettim dönmek istemiyorum ama mecbur dönücem dua ediyorum düzelip eşime kavuşayım diye yeniden işlerimi güçlerimi yapayım diye. En güzel zamanlarımızı sürünerek geçiriyoruz napalım bizimde çekeceğimiz varmış bebeklerimiz sağlıklı olsun da 🤲🏻
Birileri Zehraah deterjan kokusu da tiksindirmisti beni deterjan koydurmuyordum artık, ama boron kullanmaya başladım o rahatlatti kokusuz aklında olsun 😊