Bsmlh Bubek rabbım sağlıkla sizi bebegınıze kavuştursun bende heran diyorlar 27 haftadayız kızımla allahım herkese en güzelini nasip etsin ilkimde erken doğdu benım korkmayın onlar ufak ama çok güçlü savaşcılar
Busra3496 Bubek inşallah bir sorun yoktur. Allah tez vakitte bebeğinin şifasını versin. Erken doğumla alakalı aklımda bir kaç soru var izin verirsen sana sormak isterim.
archmom Bubek Allah yardımcınız olsun , insallah hersey çok güzel gider 🥰 Bu dünyada hoşgelmiş minik kızçe 🥰
katipannee Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻 Ben 24 haftalığım benim de erkendoğum riskim var kasılmalarım mevcut ciğer geliştirici iğne oldum inşallah biraz daha sabreder oğlum çünkü daha çok küçük 😓
ikievlatannesi Bubek Rabbim evladini sana bagislasın canım Allahım güc versin minigine biran önce kavussun sana 🤲🤲
_sumeyyebedir7_ Bubek bir dahakine gideyim doktoruma sordum yüksek olursa kork sıkıntı yok dedi bende gitmemiştim ama bundan sonra gideyim çok teşekkürler 🥰
Selinaymurat Bubek Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde büyütün inşallah bebeğinizi dualarım sizinle Rabbim gönlünüzden geçenleri hep hayırlısıyla nasip etsin